27. oktober 2020
TIK Taastrups cheftræner Thomas Jørgensen har med egne ord »hængt i telefonrøret« hele onsdag - men uden at kunne få nogle svar fra TMS. Så derfor endte det med en udskydelse af TIKs kamp mod HØJ II
TIK Taastrups cheftræner Thomas Jørgensen har med egne ord »hængt i telefonrøret« hele onsdag - men uden at kunne få nogle svar fra TMS. Så derfor endte det med en udskydelse af TIKs kamp mod HØJ II
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronaen spøger allevegne: Taastrup-kamp udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronaen spøger allevegne: Taastrup-kamp udsat
Sport DAGBLADET - 30. september 2020 kl. 21:18
Af Kasper Nørgaard Hansen

Det går sjældent mange dage i sportsdanmark for tiden, uden at en kamp i f.eks. fodbold eller håndbold bliver udsat pga. coronasmitte eller fare for selvsamme.

Særligt de lidt lavere rækker har været hårdt ramt - og onsdag aften blev opgøret i herrernes 2. division i håndbold mellem HØJ II og Taastrup da også udsat. Det fortæller Taastrup-træner Thomas Jørgensen, som ret beset selv tog beslutningen om, at kampen skulle rykkes.

Ikke fordi at Taastrup selv har fået konstateret coronasmitte i hverken spillertruppen eller staben - men som Thomas Jørgensen selv formulerer det:

- Vi spillede jo mod TMS Ringsteds andethold i weekenden, og i den klub har det jo vist sig, at (førsteholdstræner) Christian Dalmose har været smittet, og eftersom at TMS jo havde tre spillere fra førsteholdet med mod os i weekenden, så er det endt med, at kampen i dag er blevet udsat, forklarer Taastrup-træneren onsdag aften.

- Vi ville super gerne have spillet kampen, men hele TMS-truppen skal jo testes først i dag og så igen torsdag - og selv om vi flere gange i løbet af dagen har været i dialog med Anders Larsen (TMS' andetholdstræner, red.) Men der havde TMS-drengene stadig ikke engang fået svar på deres første test.

Siger Jørgensen med et lille suk og tilføjer.

- Så efter samråd med Håndbold Region Øst besluttede vi sidst på eftermiddagen, at det var bedst at udskyde. Hellere gå lidt med livrem og seler lige nu - selv om de ikke var helt glade for den sene udmelding oppe i HØJ. Men sådan er situationen bare lige nu, konkluderer Thomas Jørgensen.

TIK-træneren tilføjer, at om alt går vel, så vil hans hold og HØJ II forsøge at få afviklet kampen allerede nu på mandag.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?