21. januar 2021
Roskildes U19-herrer misser både tirsdagens kamp mod TMS Ringsted og søndagens kamp mod GOG. Foto: Roskilde Håndbold.
Roskildes U19-herrer misser både tirsdagens kamp mod TMS Ringsted og søndagens kamp mod GOG. Foto: Roskilde Håndbold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronaen aflyser to Roskilde-kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronaen aflyser to Roskilde-kampe
Sport DAGBLADET - 24. november 2020 kl. 14:34
Af Kasper Nørgaard Hansen

Roskildes U19-herrer skulle tirsdag aften have spillet lokalopgør i Ringsted mod TMS i Ligaen - men dét er nu blevet aflyst.

Det er i Roskildes egne rækker, at der er mistanke om et coronatilfælde. Det fortæller holdets assistenttræner, Emil Dahl.

- Vi har en spiller på holdet, som har været i nærkontakt med en person, der er blevet testet positiv, siger Dahl, uden at ville komme ind på, hvem den pågældende spiller er.

Dermed bliver lokalopgøret for anden gang udskudt. Oprindeligt skulle den være spillet i den netop overståede weekend, men der fik TMS Ringste rykket opgøret til tirsdag.

For Roskildes vedkommende stopper udskydelserne dog ikke hér. For på søndag skulle holdet have gæstet U19-Ligaens suveræne førerhold, GOG, men hér har corona også sat en stopper for opgøret.

- Cheftræneren for GOG's herrehold (Nikolej Krickau, red.) er jo blevet smittet, og der er altid en række af spillerne fra U19-holdet, der træner med sammen med seniorholdet - og én af de spillere er nu faktisk blevet bekræftet positiv, mens andre af deres spillere er i isolation, fortæller Emil Dahl.

I forvejen har Roskilde kun spillet tre kampe i sæsonen, hvor mange andre hold er oppe på fem eller seks kampe. Og med ugens to udsættelser, kommer der for alvor tryk på Roskildes kommende måneder i forhold til at få indhentet kampe.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?