25. september 2020
Nicoline Sørensen ses her under en Champions League-kamp mellem Brøndby og Piteå i efteråret. I den hjemlige liga er hun topscorer.
Nicoline Sørensen ses her under en Champions League-kamp mellem Brøndby og Piteå i efteråret. I den hjemlige liga er hun topscorer.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby-bomber er efterårs profil i kvindeligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-bomber er efterårs profil i kvindeligaen

Cheftrænerne i Kvindeligaen har peget på Nicoline Sørensen som efterårets profil i Danmarks bedste række.

Opdateret 08. december 2019 kl. 19:11
Sport DAGBLADET - 08. december 2019 kl. 19:00
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landsholdsangriberen Nicoline Sørensen er suveræn topscorer i Gjensidige Kvindeligaen, og søndag har hun modtaget hyldest for sit efterår med 16 mål i 14 kampe.

Brøndbys 22-årige måltyv er blevet kåret til efterårets profil i rækken, og hun modtog prisen på Brøndby Stadion i forbindelse med superligakampen mellem Brøndby og FC Midtjylland.

Det er de otte cheftrænere i kvindeligaen, A-landstræner Lars Søndergaard og U19-landstræner Søren Randa-Boldt, der har peget på Nicoline Sørensen.

Undervejs i efteråret har hun blandt andet scoret to hattricks, og landstræner Lars Søndergaard har også været imponeret af angriberens præstationer.

- Nicoline Sørensen har været outstanding i efteråret, hun har været stabil på et niveau over alle andre, siger landstræneren.

Nummer to på topscorerlisten er Fortuna Hjørrings Caroline Møller Hansen, der har scoret fire gange færre end Nicoline Sørensen.

Til gengæld kan Fortuna-spilleren glæde sig over, at nordjyderne fører Gjensidige Kvindeligaen ved vinterpausen med et point ned til Brøndby - blandt andet fordi vestegnsklubben blev taberdømt i en kamp mod FC Nordsjælland første runde.

Har debatten om sexisme taget overhånd?