20. september 2020
Martin Koch og Magnus Häuser ser hér ud som om, de slet ikke ved, hvad der foregår - og sådan havde de det nok også efter de  godt og vel 90 minutters fodbold. HB Køge er med nederlaget nu under nedrykningsstregen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Martin Koch og Magnus Häuser ser hér ud som om, de slet ikke ved, hvad der foregår - og sådan havde de det nok også efter de godt og vel 90 minutters fodbold. HB Køge er med nederlaget nu under nedrykningsstregen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bizart nederlag til HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bizart nederlag til HB Køge
Opdateret 06. oktober 2019 kl. 20:09
Sport DAGBLADET - 06. oktober 2019 kl. 16:04
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 87 minutter havde gæsterne fra Skive ikke haft én eneste chance - mens hjemmeholdet HB Køge omvendt have haft en håndfuld store muligheder. Men ikke desto mindre endte opgøret med 0-2 på tavlen. Vanvittigt, når man så kampen i sin helhed.

Der var ellers ikke spillet mere end to minutter af opgøret, før HB Køge-topscorer Martin Koch fik trampet sig frem til en temmelig stor chance midt i Skives felt - men skuddet blev delvist blokeret og derfor ikke rigtig farligt.

Det tegnede ellers godt for den generelle underholdningsværdi, men så kan det ellers nok være, at kampen gik i langgaber- og trillebolds-modus. De næste 20 minutter var bolden knapt nok i nogen af felterne.

Men efter 32 minutter skete der endelig lidt action igen: Magnus Häuser fandt med en fræk lille stikning Martin Koch, men i medløb og fra en halvspids vinkel, sparkede Koch lige i fødderne på Skive-keeper Marcus Bobjerg.

Godt fem minutter senere var chancen nærmest identisk, men denne gang var aktørerne lidt mere overraskende, placeringen på banen taget i betragtning: Jean Claude Bozga fandt Mark Gundelach, men atter en gang var Bobjerg i målet på sin plads.

Generelt havde HB Køge bolden klart mest, men mod et kompakt og solidt spillende Skive-mandskab var det i en periode så som så med de helt åbne chancer. Det lugtede flere gange af noget stort for hjemmeholdet, og hér var indskiftede Jakob Johansson et frisk pust med et par fine afleveringer på banens sidste fjerdedel.

Til gengæld blev sidstnævnte så en decideret synder med et kvarter tilbage, da han spillet helt fri af Christian Overby midt i feltet »valgte« at sparke to meter forbi mål. Og så gik det stærkt: Forv minuttet efter var Overby igen på spil med flot oplæg - denne gang til Liam Jordan. Men Jordans ellers flotte vristspark blev mesterligt pareret af gæsternes klart bedste på dagen, keeper Bobjerg.

Og så....efter 87 minutter skete det, der bare ikke måtte ske for hjemmeholdet: På Skives allerførste chance i hele kampen (!) bragte Emil Søgaard så sit hold foran på et drøn af et langskud, efter en hurtig omstilling med assist fra Mathias Bonde.

Og sørme om det i kampens 96. minut ikke også blev 0-2 på en ny omstilling. Denne gang signeret Mikkel Vendelbo. Et mål, hvor ingen fra HB Køge overhovedet gad ulejlige sig med at dække op.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?