13. april 2021
Absolut glade bronzemedaljetagere i pokalturneringen.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Absolut glade bronzemedaljetagere i pokalturneringen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Volleykvinders første medalje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Volleykvinders første medalje
Opdateret 27. februar 2021 kl. 22:05
Sport DAGBLADET - 27. februar 2021 kl. 21:23
Af Jeppe Lodberg

- Der findes andre farver, og der er en anden turnering, der er lidt større. Men jeg er meget glad og stolt over, at vi nu kan hæve den første seniormedalje. Så er der lig'som hul igennem.

Lød det fra cheftræner Sven Brix, da Team Køges volley-kvinder lørdag havde slået aarhusianerne fra ASV i bronzekampen i årets pokalturnering med 3-0 i sæt i Spar Nord Arena i Køge idrætspark.

3-0 lyder overbevisende, men det var nervepirrende spændende i de to første sæt, der endte 25-22, 27-25 - og specielt i første sæt kom køgenserne fra baghjul, da nerverne var lidt af en modspiller.

I afgørende sæt trådte holdets benjamin, 18-årige Emma Dalsgaard for alvor i karakter med stærke smasher og ditto parader. Og da hun med to skarpe server bragte Køge på 16-11, begyndte det at ligne en afgørelse i en grad, at gæsterne tog sin anden time-out på kort tid - og så servede Dalsgaard også til 17-11.

Det blev anfører og alderspræsident, 26-årige Emma Brix, der fra 22-17 fik servet Køge frem til matchbold, og dén afgjorde hun selv, da hun med sendte et angrebs-baggerslag mod århusianernes banehalvdel med en kraft, så det ikke gjorde noget, at bolden tog det øverste af nettet - den dumpede i gulvet på den rigtige side til 25-17, og Køge-pigerne sprang hinanden om halsen i jubel.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?