23. juni 2021
Ishøjs Mikkel Vestergård følger bolden ud over baglinjen med Mark Moesgaard pressende på bagfra. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Ishøjs Mikkel Vestergård følger bolden ud over baglinjen med Mark Moesgaard pressende på bagfra. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Vild nulløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Vild nulløsning
Sport DAGBLADET - 05. maj 2021 kl. 23:51
Af Jeppe Lodberg

Rent vejrmæssigt mindede det om en brandstorm, og spillerne havde nogenlunde lige så store problemer med at finde fodfæste på græsset, som omkring 100 tilskuere ude bag minestrimlerne langt fra banen havde det med at vrangen indad på paraplyerne.

Og måske Karlslundes hjemmehold blev inspireret af vejrliget - de lyseblå-stribede brændte i hvert fald på stribe, da topholdet i danmarksseriens pulje 1 onsdag aften havde besøg af toerne fra Ishøj.

0-0 endte det, og det var et resultat, som de skadesplagede gæster kunne være glade for - mens værterne kunne glæde sig over at dominere stort og faktisk spille sig frem til en håndfuld af de ret oplagte scoringsmuligheder.

Og så kunne de allesammen ærgre sig over, at det i disse coronatider ikke var tilladt straks efter sidste fløjt at stille sig ind under en varm bruser.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?