6. april 2020
Mikkel Kvist klar til straffekast - der reddes.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Kvist klar til straffekast - der reddes. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup sat af i toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup sat af i toppen
Sport DAGBLADET - 09. januar 2020 kl. 22:00
Af Jepppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ved at være sidste udkald, hvis TIK Taastrups håndboldmænd skulle hold fast i SUS Nyborg og Stadion, da førstnævnte torsdag aften var på besøg til topopgør i 2. division.

Og det så længe godt ud - i en halvlegs penge for at være mere præcis.

Desværre for Thomas Jørgensens tropper var det inden pausen, at de var et bedre hold end topholdet og følgelig kunne gå ind til en taktiksnak foran med 16-14.

Nyborg, der i sæsonens hidtidige 12 kampe, kun havde tabt en enkelt - hjemme til Næstveds treere - havde imidlertid et es i ærmet til anden halvleg.

Han havde været på banen før pausen også - kortvarigt og for at redde et straffekast af Mikkel Kvist, så stillingen ikke blev 11-7. Men nu kom Victor Vittrup mere permanent ind i Nyborg-målet, reddede et straffekast mere fra Frederik Nielsen og fik i en længere peride lov at agere levende plankeværk overfor TIK-skytterne, der blev tydeligt mere nervøse og så også begyndte at skyde forbi mål.

17-17 efter fem minutters spil af anden halvleg blev på ti minutter til 18-22, og selv om TIK fik sat en lille prop i blødningen, fik de blå aldrig for alvor fat igen. 22-25 nåede de op på med syv minutter igen, men da blev Frederik Nielsen så præsenteret for sin tredje udvisning, og så var det løb kørt.

Det endte op i Nyborgsejr på 31-26, og TIK Taastrup er nu syv point efter Nyborgs ettere, mens Stadion er fire point foran med en kamp i hånden.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg