27. maj 2020
Taastrups Mikkel Kvist lægger an til skud over for Dalbys bedste spiller på dagen, Adam Damgaard. Kvist selv scorede otte mål. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Taastrups Mikkel Kvist lægger an til skud over for Dalbys bedste spiller på dagen, Adam Damgaard. Kvist selv scorede otte mål. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup pryglede Dalby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup pryglede Dalby
Opdateret 08. december 2019 kl. 13:17
Sport DAGBLADET - 07. december 2019 kl. 17:46
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dalby mødte op til udekampen mod Taastrup uden et eneste point endnu i denne sæson i 2. division - og i første halvleg af lørdagskampen var det i dén grad til at se, hvorfor. For sydsjællænderne fra Dalby spillede i de første 30 minutter så langsomt og forudsigeligt, at Taastrups forsvarere stort set bare skulle stikke labberne i vejret - så havde de en sikker parade.

Og netop de mange forkølede skud fra gæsterne betød et hav af kontrachancer til hjemmeholdet, som da også førte hele 18-6 ved pausen! I 2. halvleg steppede Dalby gevaldigt op, og uden at opgøret nogensinde blev spændende, slap udeholdet alligevel med kun at »tabe« kampens sidste halve time med kun 15-16.

Alt i alt gav dét en sejr på 34-21 til Taastrup, som med resultatet ligger nummer tre i rækken.

Hér er kampen i billeder.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?