16. november 2019
Mickey Mikander får drejet bolden om Frederik Hansen og i mål ved fjerneste stolpe til 2-0. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mickey Mikander får drejet bolden om Frederik Hansen og i mål ved fjerneste stolpe til 2-0. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup FC-Køge Nord FC 2-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup FC-Køge Nord FC 2-0
Sport DAGBLADET - 10. august 2019 kl. 00:31
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For Taastrup FCs hjemmehold var det sæsonpremire, da Køge Nord FC fredag aften spillede sin anden danmarksseriekamp siden den ubrudte række af sejre i sjællandsserien.

En kamp mellem to hold, der havde byttet plads i rækkerne, havde det ikke været fordi, at Odsherred trak sit hold og der ikke var nogle østdanske nedrykkere fra 2. division.

I kampens første halve time var gæsterne da også spille- og ikke mindst chancemæssigt ovenpå, men score kunne de blå/hvidstribede køgensere ikke, og i stedet fremtvang hjemmeholdets Frederik Voss med fem minutter til pause et straffespark, som Ahmed Ali sikkert omsatte.

Anden halvleg startede med en fin mulighed i hver sin ende af banen, men med en halv time igen havde hjemmeholdet fået overtaget og fik fin hjælp til at fastholde det, da Jonas Jørgensen modtog sit andet gule kort, så Køge Nord måtte spille en mand i undertal.

Alligevel lykkedes det gæsterne mod slutningen at få lagt et pres - hvorpå Taastrup slog kontra, så Mickey Mikander på sin 25-års fødselsdag kunne cementere sejren.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg