24. oktober 2020
Kampens lille store spiller, Natascha Wollesen, har snuppet bolden og er stukket i kontra.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Kampens lille store spiller, Natascha Wollesen, har snuppet bolden og er stukket i kontra. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TMS-kvinder i stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TMS-kvinder i stime
Opdateret 18. oktober 2020 kl. 19:50
Sport DAGBLADET - 18. oktober 2020 kl. 15:56
Af Jeppe Lodberg

For fjerde kamp i træk kunne TMS Ringsteds kvinder søndag trække sig tilbage med to point til kontoen, da Bjerringbro blev sendt hjem fra Dansk Kabel TV Arena med et nederlag på 26-31 i bagagen.

Med sejren bider Per Wulffs tropper sig fat i subtoppen af 1. division, og bedømt ud fra sødnagens kamp er det også, hvor holdet hører til. Når det »spiller«, så er de grønblusede endog rigtigt dygtige, men når de så kommer i tanke om det, så stresser det op, bliver individuelt og fejlfyldt.

TMS fik en superstart på opgøret mod Bjerringbro og føring på 3-0 efter lige så mange minutters spil. Anne Cathrine Lundby scorede »rent« - fulgt op af kontrascoringer efter boldtyveri i eget forsvar af først hende selv om så Sylvia Gamys.

Stille og roligt åd gæsterne sig dog ind i kampen, og fra det spillede kvarter og 8-7 føring til hjemmeholdet gik Bjerringbro forbi til 8-10.

Det blev så også eneste gang TMS var »nede«. Specielt Natascha Wollesen greb taktstokken, da »AC« gik sukkerkold efter sin glimrende start og måtte på bænken. , og TMS kunne gå til pause foran med 16-14.

Bjerringbro scorede anden halvlegs første mål, men tættere på kom holdet ikke, selv om også gæsterne gik over til at spille syv mod seks.

Da Louise Hansen knap midtvejs i anden halvleg snuppede bolden i eget forsvar og gav den til Wollesen, som tyrede den i tomt mål til 22-19, var det en tidlig afgørelse.

Med ti minutter igen var forspringet udbygget til 25-21, og det hjalp ikke gæsterne, hverken at Laura Bjaldby lige efter blev præsenteret for sin tredje udvisning og dermed rødt kort eller at gå over til indianer-forsvar.

TMS'erne - også genindskiftede »AC« - havde genfundet roen, og scorede relativt nemt, når nødvendigt.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?