30. oktober 2020
Laura Bjaldby på en ret håbløs gennembrudsopgave. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Laura Bjaldby på en ret håbløs gennembrudsopgave. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TMS-kvinder åbnede ballet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TMS-kvinder åbnede ballet
Opdateret 13. september 2020 kl. 15:07
Sport DAGBLADET - 12. september 2020 kl. 17:40
Af Jeppe Lodberg

4-1 førte TMS Ringsteds kvinder efter otte minutters spil af sæsonens første hjemmekamp i 1. division. Gæsterne, der er storfavoritter til at rykke tilbage i Ligaen, kunne hverken det ene eller andet, så det ud til.

Men det viste sig, at de bare lige skulle i gang - eller måske rettere, TMS skulle lige række dem en lillefinger i form af tekniske fejl. Så kørte Ringkøbings kontramaskine derudaf, og den kørte over hjemmeholdet, der virkede mere og mere modløst, som minutterne tikkede af uret.

Natascha Wollesen og Anne Cathrine Lundbye blev hevet ud for at sunde sig og få banket lidt selvtillid ind i kroppene, og det hjalp ikke mere end en halv tøddel.

Efter 22 minutters spil fik Sofie Wedel Johansen løbet kontra lige tids nok til at modtage et langt udkast, og hun scorede til 5-10.

14 minutters måltørke var altså brudt, og nu TMS'erne var i gang, så fik de grønblusede også rigtigt godt fat i det etablerede forsvar.

Ringkøbing førte med 13-8 ved pausen og »kun« 16-10, da TMS-træner Per Wulff kaldt en time-out - blandt andet for ataftale at gå over til at spille syv mod seks.

Fem minutter senere brugte Wulff sin sidste time-out - nede med 11-20.

Det vil være synd at påstå at overtalsspillet betalte sig - syv gange scorede vestjyderne i tomt mål.

Men nu slaget var tabt, begyndte TMS'erne at spille frigjort i angrebet. Med tro på, at et skud godt kunne ryge gennem paraderne på det tårnhøje midterforsvar, og så fik specielt AC Lundbye hul på bylden. Seks mål nåede hun op på i nederlaget, der blev begrænset til 21-27.

TMS åbnede ballet, gad så ikke rigtigt deltage i festlighederne alligevel, men blev det til det sidste og endte med at have det nogenlunde sjovt.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?