25. oktober 2021
Patrick Bols reddede ikke meget, men han tog til gengæld et par af de strategisk rigtigt fine. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Patrick Bols reddede ikke meget, men han tog til gengæld et par af de strategisk rigtigt fine. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TMS i vild sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TMS i vild sejr
Sport DAGBLADET - 12. oktober 2021 kl. 23:37
Af Jeppe Lodberg

Otte sekunder før tid af tirsdagens kamp i mændenes Håndboldliga lignede det, at gæsterne fra Ribe/Esbjerg ville tage hjem med begge point. Da var nemlig Mathias Jørgensen spillet helt fri ude på sin højre fløj, og da TMS-keeper Patrick Bols lige som samtlige kolleger denne stemningstætte aften ikke rigtigt havde fået fat i noget i Dansk Kabel TV Arena, troede vist alle de 814 tilskuere, at han sikkert ville score til 27-28.

Men nej, afslutningen røg godt nok forbi Bols' sprællende arme, men tog undersiden af overliggeren og sprang ned i gulvet på den ikke-målgivende side af stregen, og så blev der helt stille i hallen. I præcis fem sekunder - så eksploderede det hele i jubel og krammen sidemanden. For i de tavse sekunder havde Bols fået fat i kuglen og kastet den frem til Mark Nikolajsen, der for sin del lige kiggede op og så tyrede Pelle Schilling fri på venstre fløj oppe ved de vestjyske gæsters felt, og Schilling fik vredet sig mellem et par forsvarsspillere og kastet sig ind over stregen og i sidste sekund listet bolden uden om keeper Kim Sonne og i mål til 28-27.

Sejr til hjemmeholdet - den tredje af slagsen i denne sæson, hvor der efter syv kampe nu står syv point og smiler på kontoen.

Her billeder fra kampen. Foto: Anders Ole Olsen

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?