15. juni 2021
Lasse Hamann-Boeriths.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Lasse Hamann-Boeriths. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TMS endelig i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TMS endelig i hallen
Sport DAGBLADET - 21. juli 2020 kl. 17:36
Af Jeppe Lodberg

Endelig. Efter at have skullet passe sig selv og sin egen kondition i fire en halv måned, kunne TMS Ringsteds nyoprykkere til håndboldligaen tirsdag eftermiddag langt om længe blive herset rundt med den lille fedtede kugle i Dansk Kabel TV Arena af cheftræner Christian Dalmose.

De startede godt nok i hal(v)mørke, men det var bare noget med en knap, der skulle skrues på af halinspektøren. Så kom der lys, og så kunne der skrues videre på de håndboldtekniske knapper i ét væk. Men kun i fem kvarters tid for ikke at forcere noget og risikere muskelskader i opstartsforløbet, der byder på seks-syv træningskampe og nok et par pokalkampe, inden det går løs den 5. september, hvor de grønblusede er sat til at starte tilværelsen med en udekamp hos Mors/Thy.

- Det er bare fantastisk at være tilbage i hallen. Jeg kan næsten slet ikke beskrive, hvor pragtfuldt det er. Det må være ligesom, når man er kommet tilbage fra en langvarig skade - det har i hvert fald været savnet, lød det med julelys i øjnene fra en af de seks nye TMS-spillere, Lasse Hamann-Boeriths, der godt nok kun fik trænet i en lille time, inden han satte sig ud med en ispose på venstre knæ, men forsikrede:

- Jeg kunne bare mærke lidt, og der er ingen grund til at risikere noget. Jeg føler mig bare totalt klar.

Her billeder fra TMS'ernes første haltræning. Foto: Jeppe Lodberg

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?