21. februar 2020
Christian Dalmose havde overskud til lidt gøgl. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Christian Dalmose havde overskud til lidt gøgl. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TMS baskede Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TMS baskede Ajax
Sport DAGBLADET - 04. oktober 2019 kl. 21:10
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et fint forsvar og en Frank Mikkelsen, der tog lige i underkanten af, hvad man efterhånden forventer, den stærke målmand tager. Det var sammen med en vanligt helt utrolig Nicolai Nørager og en aldeles flyvende Simon Omme hoved-ingredienserne, da TMS Ringsted fredag aften vandt hos Ajax i en voldsomt støjplaget Bavnehøj Arena.

Sejrscifrene kom til at lyde på relativt sikre 31-26, og selv om Ajax ikke sådan helt var til at ryste af i starten af kampen, så var al tvivl om pointenes fordeling hurtigt væk i anden halvleg.

Den gik TMS ind til foran med 17-14, men fire minutter før havde den kun heddet 13-12, og så tæt havde det været hele vejen hidtil.

Men da Ajax-cheftræner Lars Nedergaard ni minutter efter pausen kaldte til timeout, hed den 17-23, og TMS var så meget i kontrol, at de de grønblusede kunne tillade sig at slappe lidt af oveni specielt hovederne, uden at københavnerne kom faretruende tæt på.

25-29 med fem minutter igen, var det tætteste, men så kaldte Christian Dalmose til time-out - og smed Mikkel Tønners ind i buret. Og så kom sidste års klare førstevalg da lidt ud af skyggen på Frank Mikkelsen. Fire redninger nåede Tønners at hive ud af ærmerne.

Nicolai Nørager scorede for TMS 13 mål, heraf fem på straffekast. Simon Omme scorede ni - langt de fleste på kontraløb.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg