21. oktober 2021
Mathias Doktor scorer fra stregen med lillebror Jakob (tv) som tilskuer. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mathias Doktor scorer fra stregen med lillebror Jakob (tv) som tilskuer. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TIK Tastrup tog sig sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TIK Tastrup tog sig sammen
Sport DAGBLADET - 08. oktober 2021 kl. 00:00
Af Jeppe Lodberg

Sporten DB
Taastrupperne førte godt nok med et enkelt mål eller havde uafgjort i de første ti minutters tid, men kastegribe-fejlene stå i kø og åbne afslutninger blev tyret ved siden af mål eller på keeper Dennis Larsen i et væk.

Det kunne ikke blive ved med at gå godt, og det gjorde det da heller ikke - efter godt et kvarters spil bankede Hvidovres spirrevip af bagspiller, Johan Schaldemose Noe, sit fjerde mål ind bag Andreas Tyndeskov til føring på 7-5 til hjemmeholdet, og samtidig fik Noe trukket en udvisning til Gustav Falholt.

Taastrup vandt så minsandten undertallet med 2-0, men kvalerne var ikke overstået endnu, for med ni minutter til pause førte Hvidovre med 10-7, der fem minutter senere var 11-9.

På det tidspunkt havde Andreas Isager afløst AT i TIK-målet, og forsvaret taget var begyndt at flytte fødderne - og så scorede gæsterne første halvlegs sidste fire mål til 11-13 på tavlen.

Venstre fløj Christoffer Christoffersen havde scoret fire af de 13 mål, højre fløj Simon Borge de tre - og bagspillet var tæt på ikke-eksisterende.

Var det mere end svært at se, hvad der var top og hvad der var bund før pausen blev så til gengæld udstillet ret eftertrykkeligt i anden halvleg.

Hjemmeholdet scorede ganske vist lige så mange mål som i første halvleg - 11 - men TIK Taastrup doblede den score op til 22 og vandt med 35-22.

Selv om der stadig var nogle torne på rosen, så var gæsterne så overlegne, at Hvidovre pillede sine tre bedste spillere - keeper Larsen , topscorer Noe og den tidligere Køge-spiller Mikkel Leth - ud i de sidste syv-otte minutter.

For gæsterne scorede Gustav Falholt sit første mål med syv minutter igen - til 19-27, og han scorede så også lige kampens næste tre mål, og da Hvidovre fik puttet én ind til 20-30, svarede TIK såmænd igen med med en kontrascoring af Andreas Stryger.

Så har man da set det med.
Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?