25. oktober 2021
Andreas Stryger nøjedes med at være med i første halvleg. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Andreas Stryger nøjedes med at være med i første halvleg. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TIK Taastrup klar til topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TIK Taastrup klar til topkamp
Sport DAGBLADET - 16. september 2021 kl. 23:23
Af Jeppe Lodberg

2. divisionskollegerne fra Rødovre var en af de lettere opgaver for TIK Taastrup, da Jeppe Olsens mandskab torsdag aften spillede sin sidste træningskamp inden sæsonpremieren hos Furesø torsdag den 28. september.

25-18 vandt de blåklædte værter i Taastrup-hallerne efter 14-11 føring ved pausen - samt 18-11 fem minutter inde i anden halvleg.

Det blev såmænd også 19-11, men det var først fire minutter senere, og dermed er historien her drejet ind på noget nær eneste kritikpunkt, den snartdebuterende cheftræner havde:

- Vi scorer alt for lidt. Vi skulle have lavet 35-40 mål, sagde Jeppe Olsen, der blev forfremmet fra assistent- til cheftræner tilbage i december måned sidste år, men grundet corona stadig har første kamp om point til gode.

Jeppe Olsen mener, at »det er andre, der har udråbt os til oprykningsfavoritter«, men han vil godt gå så langt omkring hans erklærede målsætning, at :

- Vi er vel tre hold, der skal slås om det - Køge, Stadion og os selv, siger Jeppe Olsen, der har fået tilgang af blandt andre Andreas Stryger fra TSØ og Magnus Campbell fra Ajax, men til gengæld mistet Frederik Nielsen i det næste års tid, da veteranen fik revet sin akillessene over i en træningskamp for et par uger siden.

Her billeder fra taastruppernes sidste træningskamp. Foto: Jeppe Lodberg

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?