29. oktober 2020
Ringsted-jubel. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Ringsted-jubel. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Solrød svarede igen på chokstart, men Ringsted vandt topbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Solrød svarede igen på chokstart, men Ringsted vandt topbrag
Sport DAGBLADET - 19. september 2020 kl. 16:14
Af Jeppe Lodberg

Præcis 22 sekunder gik der af lørdagens topkamp i sjællandsserien mellem Solrød FC og Ringsted, førend Solrød-keeper Nicolai Johansen måtte ind og hente bolden ud af egen ruse.

Sparket derind af Ashraf Saber, der ved bagerste stolpe var præcis dér, hvor Jonas Mikkelsen efter en solotur op i venstre angrebsside sendte den fladt hen.

0-1 og blot seks minutter senere måtte Nicolai Johansen påny ind i eget mål og fiske bolden ud efter en ny scoring af Ashraf Saber. Denne gang var højrekanten blevet spillet fri i feltet af af Casper Lehmann.

Solrødderne var helt væk, men fik godt midtvejs i første halvleg kæmpet sig tilbage i kampen, og i pausen blev der vist serveret råt kød og skideballe for de rødklædte.

I hvert fald var det en nærmest hysterisk hårdt pres hjemmeholdet udsatte de blå gæster for fra anden halvlegs start, og på bænken gjorde Solrød-cheftræner Jeppe Brun også alt for at lægge pres på, så tvivlskendelserne gik »den rigtige vej«. På et tidspunkt løb han sågar på banen for at få flyttet et frispark.

Presset gav pote efter en times spil, da et hjørnespark blev sendt henover de rundt regnet 14 spillere, der havde gjort Ringsted-keeper Mark Folkmann selskab på målstregen. Fra bagrummet blev bolden headet tilbage i flokken, og i klumpspillet fik Rasmus Lytsen den længste tå på.

1-2 og solrødderne mosede på. Sebastian Lopez var en evig kilde til uro, da han blev smidt med frem fra sin plads på kanten, og med 20 minutter igen var det centimeter fra udligning, men den fjerneste stolpe var for tæt på. Mark Folkmann måtte - som han også havde været det i slutningen af første halvleg - ud i fuld længde med et kvarter igen.

Med ni af de ordinære minutter gav det betingelsesløse Solrødpres så omstillingsmulighed for Ringsted, og Nicolaj Kuno Larsen sparkede køligt 1-3 på plads fra distancen.

Hjemmeholdet havde dog ikke givet op, og Rasmus Lytsen skabte fornyet spænding i sidste minut, da han headede 2-3 på plads.

I tredje overtidsminut havde Lysten så en gylden mulighed for udligning, men fænomenalt fik Mark Folkmann kastet sig og lige netop fistet afslutningen fra feltets kant forbi stolpen.

2-3 fik lov at stå og Ringsted er alene i spidsen for sjællandsserien, da tredje hold i toppen, Næstved, kun fik uafgjort hjemme mod Slagelse.

Her er billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?