27. september 2021
Ellevild jubel, da Roskilde vinder sæsonpremieren med 33-28 over Aalborg. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Ellevild jubel, da Roskilde vinder sæsonpremieren med 33-28 over Aalborg. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskildekvinder banker oprykningsfavoritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskildekvinder banker oprykningsfavoritter
Opdateret 12. september 2021 kl. 00:39
Sport DAGBLADET - 11. september 2021 kl. 18:02
Af Jeppe Lodberg

Sæsonpremieren i håndboldkvindernes 1. division mellem Roskilde og EH Aalborg blev en time forsinket lørdag eftermiddag, da de nordjyske gæster trods adviseret og advaret ikke havde taget nok højde for en langsommelig bustur over Storebælt, hvor den halve bro var optaget af løbere i alle aldre og vekslende form.

Men selv de af omkring 100 tilskuere, der så fik en ekstralang dag i Roskilde Kongrescenter, tog forsinkelsen med godt humør. Og de var i hvert fald i strålende humør, da de endelig kunne komme hjem til kødgryderne - for de blå/hvide hjemmehold spillede en aldeles fremragende gang håndbold og vandt både sensationelt og fuldt fortjent med 33-28 over aalborgenserne, der af Roskilde-cheftræner Daniel Rensch er spået at lande i Top 2, når sæsonen en gang i foråret går på hæld.

Det var over hele linjen, at roskildenserne imponerede og groft sagt over samtlige 60 minutter.

Hjemmeholdet scorede kampens første mål, og førte frem til det første dusin spillede minutter med én eller var på uafgjort. Hvorpå forspringet blev øget tilmellem en og to. Ikke lige dén udvikling, man havde regnet med.

Så lignede det mere det forventelige, da Roskilde efter 20 minutter skød forbi mål tre gange i rap, så gæsterne kunne liste foran på måltavlen, der nu hed 10-11. Men havde nordjyderne så regnet med, at nu var de ovenpå, så blev de hurtigt klogere.

Hjemmeholdet bed sig fast til 13-14 med tre minutter til pausen - og scorede så lige oveni første halvlegs tre sidste mål til føring på 16-14.

Og det blev bare bedre i anden halvleg.

Mollie Edelved sørgede med to træffere i rap for tremålsføring, 18-15, og 13 minutter inde i anden halvleg drønede Mathilde Kirkegaard kontra til 24-20.

Det blev også 25-20 og aalborgenserne tog deres anden time-out på fire minutter - aldeles rådvilde og ude af stand til at passere Emilie Jacobsen i Roskilde-målet.

Viola Tranberg gjorde det til 27-20 med 13 minutter igen - og trak samtidig en udvisning, og hjemmeholdets nye norske spiller, Silje Selstad førte fortsat an i løjerne og blev topscorer med otte mål.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Stemmer du til kommunalvalget i år?