25. september 2020
Jonas Frydenlund svinger skudarmen.  Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jonas Frydenlund svinger skudarmen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde slår HEI 27-22

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde slår HEI 27-22
Opdateret 08. december 2019 kl. 21:43
Sport DAGBLADET - 08. december 2019 kl. 18:17
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foran 17-10 efter en noget nær fejlfri første halvleg, så det mere end lyst ud for Roskilde Håndbolds mænd i forhold til at hente sæsonens blot anden sejr og den første på hjemmebane, da HEI Skæring søndag eftermiddag var på besøg til bundopgør i 1. division.

Men hvor hjemmeholdet også havde haft marginalerne på sin side i de første 30 minutter med blandt andet syv aarhusianske stolpeskud, så vendte det hele på hovedet efter pausen.

Hjemmeholdet lavede tekniske fejl på stribe, og gæsternes normale storskytte - Nicolai Schytt Nielsen, der havde brugt syv forsøg på sit ene mål før pausen - fik indstillet kanonen, så spændingen kom snigende.

De første otte minutter af anden halvleg blev tabt med 2-6, og med ti minutter igen måtte det efterhånden tyndslidte Roskilde-forsvar takke keeper Sebastian Minor Hansen for en mesterlig fodparade ved stillingen 22-19.

I stedet for blot to måls-føring, sørgede tilbagevendte Simon Hald derpå straks for ny luft med sin femte scoring, og så måtte gæsterne satse med syv mod seks-spil.

Det gav bagslag, da Nicolai Schytt tabte en simpel aflevering, som så Rune Hedevang samlede op og kastede i tomt mål til 25-20 og HEI-forlangt time out med fire et halvt minut igen.

HEI-træner Ryan Zinglersen dekreterede noget nær 4:2-opdækning, og det gav plads til Malthe Skytte til at score sit sjette og syvende mål til 27-21, og så gjorde det ingen verdens ting, at Magnus Kristensen snuppede en sen udvisning og at Rasmus Barslund i sisdte sekund kunne score i tomt mål til slutfacit, 27-22.

For første gang siden oprykningen kunne tilskuerne i Roskilde Kongrescenter få sejrssangen »Hvem var det, der vandt i dag, det var dem fra Roar af« at høre.

Har debatten om sexisme taget overhånd?