25. oktober 2020
Rasmus Hansen i menneskehænder.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Hansen i menneskehænder. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde-skovbakken 29-33

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde-skovbakken 29-33
Sport DAGBLADET - 14. februar 2020 kl. 21:08
Af Jeppe Lodberg

16-16 stod der på måltavlen i »den gamle« af de store haller i Roskilde Kongrescenter fredag aften, da Roskilde Håndbolds mænd og Skovbakkens ditto gik til pause i 1. divisionsopgøret mellem to oprykkerhold, det er gået vidt forskelligt hidtil i sæsonen.

Roskildes jumbohold havde sågar ført med 16-14 og tidligere endnu med 12-9 over de øjeblikkelige treere, så de blå/hvide kunne endog være meget fint med, når de gad.

Det gad de ikke helt til start, hvor Malthe Skytte skød i gæsternes forsvarsparader, mens Niclas Christiansen først ramte stolpen og så blev grebet ud, så Skovbakken p åmindre end to minutter var foran med 3-0.

Men de kom i gang, de benævnte backs, og det gjorde playmaker Rasmus Hansen også - men det var så også ved at være det. Ikke at nogle af holdkammeraterne spillede sløjt. I forsvaret sloges alle eksempelvis forbilledligt. Men Roskilde-angrebet - det var de tre bagspillere, og det lå ret tykt i luften, at de umuligt kunne have kræfter til at trække samme læs i anden halvleg.

Samtlige roskildensernes 16 mål før pausen blev scoret af Rasmus Hansen (6 heraf to på straffe), Malthe Skytte (5) og Niclas Christiansen, mens Skovbakken havde fordelt sine 16 på ti spillere, hvilket ret sikkert i længden ville vise sig at være en mere holdbar tilgang.

Starten af anden halvleg bekræftede den følelse kanp et par hundrede tilskuere sad med. Skovbakken scorede lystigt videre og var foran 21-17 i løbet af seks minutters spil, hvor så Malthe Skytte blev ramt ramt af en udvisning.

Så kunne man jo godt frygte den rene nedsmeltning, men roskildenserne vandt undertallet med 1-0, og minsandten - efter 39 minutter og seks sekunders spil kom Roskilde op på fire målskytter, da Rune Hedevang på stregen scorde til 19-21.

De var sådan nogenlunde med igen, de blå/hvide - men de nåede aldrig helt op. Der var simpelthen ikke saft og kraft nok tilbage i højre-armene på den bombende trio, så til en start blev der byttet mål, og i det sidste kvarter trak gæsterne stille og roligt fra samt holdt målforskellen på fem-seks mål i stedet for to-tre.

Og havde det ikke været for Christoffer Møller Andersen i Roskilde-målet, så var det nok blevet til et endnu større nederlag end 29-33. Sidste mål sat ind af Rasmus Hansen i sidste sekund - hans 11. scoring.

Her bilelder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?