4. december 2020
Viktoria Kagan hamrer hér bolden i kassen i starten af kampen - det skulle i øvrigt vise sig at blive hendes eneste mål i kampen. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Viktoria Kagan hamrer hér bolden i kassen i starten af kampen - det skulle i øvrigt vise sig at blive hendes eneste mål i kampen. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde sejrede trods store problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde sejrede trods store problemer
Sport DAGBLADET - 17. oktober 2020 kl. 15:27
Af Kasper Nørgaard Hansen

Roskildes 1. divisionskvinder var kæmpefavoritter i lørdagens hjemmekamp mod rækkens jumbohold, Lyngby. Gæsterne ankom til kampen uden et eneste point på kontoen, men det var i store dele af kampen overhovedet ikke til at se.

Lyngby spillede nemlig ualmindelig frisk til - anført af den tidligere Roskilde-spiller Alberte Mørk. Og selv om Roskilde i hele 1. halvleg var foran, lod gæsterne sig aldrig hægte af. 15-14 hed den ved pausen, og midt i 2. halvleg chokerede Lyngby både hjemmehold og hjemmepublikum ved at score hele seks gange på stribe - og så røg stillingen fra 20-17 til nu 20-23 på tavlen.

I slutfasen mistede udeholdet dog pusten, og så kunne Roskilde først udligne og siden trække fra til slutresultatet 33-28.

Hér er der billeder fra kampen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?