27. maj 2020
Sebastian Minor Hansen afløste både i første og anden halvleg, når Morten Fager ikke rigtigt fik fat i noget. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Minor Hansen afløste både i første og anden halvleg, når Morten Fager ikke rigtigt fik fat i noget. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde med i 20 minutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde med i 20 minutter
Sport DAGBLADET - 15. september 2019 kl. 17:44
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes Håndbolds mænd i almindelighed og Malthe Skytte i særdeleshed fik en flyvende start, da Odense søndag eftermidag var på besøg i 1. division.

5-2 viste måltavlen, da der var spillet knap seks minutter - og de fire af scoringerne havde den stærke venstre back banket ind.

En ønskestart, men hjemmeholdet lettede trykket på gaspedalen, og lige så stille og roligt fik fynboerne ædt sig ind i kampen og draget nytte af en større fysik.

På hårdt slid og megen vilje holdt roskildenserne sig i front eller på lige frem til 9-8, men efter knap 21 minutter kom Odense i teten, da Lasse Rosendahl brød igennem i venstre side og til 9-10 hos Morten Fager, der ikke fik fat i meget.

Den rutinerede keeper blev derfor afløst af Sebastian Minor Hansen - og det ændrede ikke det på kampbilledet af, at gæsterne for alvor havde taget teten.

Ved 10-13 kaldte Roskilde-træner Rasmus Svane til time-out, og det tiltænkte overraskelsesmoment ved at gå i syv mod seks mislykkedes i dén grad, da roskildenserne fejludskiftede og så ramtes af en udvisning. Det blev 10-15, inden Malthe Skytte scorede sit femte og sjette mål - og pausestillingen hed 12-16.

Skuden kunne stadig rettes op, men det krævede en koncentreret indsats - og dét magtede hjemmeholdet ikke. Slet ikke.

Odenses scoringer raslede ind - igen først hos Fager, og så på Sebastian Minor igen, selv om han faktisk fik reddet en del forsøg i anden halvleg. Blot var det til ingen nytte, for riposterne nappede gæsterne og scorede så bare anden gang.

Rasmus Svane sendte Amer Skaljic ind til debut efter 38 minutter, og den tidligere Dianalund-topscorer erobrede staks bolden og sendte Niclas Christiansen i kontra til 16-20. Og minsandten om ikke Skaljic »kom til« at gå med i næste angreb og spillede Rune Hedevang fri til dennes første scoring fra stregen.

Alligevel hed den 17-24, da Minor afløste Fager med 20 minutter igen, og da der manglede ni minutter, førte fynboerne så med ti - 19-29.

Det endte med Odense-sejr på lammende 35-19.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?