22. oktober 2020
Louise Olsen har scoret, men som både hendes og Stine Dunsøs attitude viser, så er det efter "hornet".  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Louise Olsen har scoret, men som både hendes og Stine Dunsøs attitude viser, så er det efter "hornet". Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde-kvinder var helt i skoven og fik et point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde-kvinder var helt i skoven og fik et point
Opdateret 20. september 2020 kl. 17:33
Sport DAGBLADET - 20. september 2020 kl. 16:39
Af Jeppe Lodberg

17-17 stod der i Rødovre stadionhal søndag eftermiddag, da nummer 90 for Roskilde Håndbolds 1. divisionskvinder - »gamle Olsen« - i sidste sekund lagde an til afsæt ind gennem hjemmeholdets forsvar. Hornet lød, Louise Olsen fik scoret og målet talte ikke.

Det havde da også været aldeles ufortjent, om roskildenserne på dén måde havde vundet sin kamp nummer tre ud af lige så mange mulige.

Det havde været tæt på en pine og plage at overvære i de 60 foregående minutter med keeperne Emilie Jacobsen og Kamilla Wedell-Wedellsborg som eneste lyspunkter.

De lyste til gengæld også op. Førstnævnte med en redningsprocent på den absolut gode side af 50, og den normale andetholdskeeper for sine tre straffekastreninger før pausen. Tre på tre, mens det lykkedes Rødovre at overliste hende en enkelt gang i anden halvleg.

Næste syv minutter af kampen gik der, inden Roskilde kom på tavlen. Emilie Theil scorede til 4-1, og der måtte et straffekast til, førend gæsterne ved Malene Nielsen scorede igen. 6-2 efter et kvarter.

Havde det ikke været for Emilie Jacobsens 12 redninger - mod seks til Rødovres Stinne Støjr - så havde hjemmeholdet ført med meget mere end 10-7 efter første halvleg.

Seks minutter efter pausen havde Roskilde så til gengæld udlignet til 10-10, men foran nåede de blåklædte aldrig. Rødovre kom på 16-13 med ni minutter igen, inden der begyndte at gå gummiarm i den også for hjemmeholdet, og på kontrascoringer af først Stine Dunsø og så Simone Toftdahl fik Roskilde udlignet til 17-17 med godt tre minutter igen.

Der blev altså ikke scoret yderligere. Med 27 sekunder igen havde Louise Olsen ellers en gylden mulighed, men tæskede bolden på overliggeren - og til allersidst var det altså lidt for sent.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?