29. november 2020
Storspillende Freja Fagerberg bag uheldige Simone Toftdahl. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Storspillende Freja Fagerberg bag uheldige Simone Toftdahl. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde-kvinder i fin sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde-kvinder i fin sejr
Opdateret 01. december 2019 kl. 21:58
Sport DAGBLADET - 01. december 2019 kl. 16:46
Af Jeppe Lodberg

Freja Fagerberg pillede pynten af en af 1. divisions normalt mest scorende, Line Gyldenløve, og i den anden ende skød Louise Olsen og Frederikke Lærke med skarpt.

Dét var hovedingredienserne i søndag eftermiddags opgør i Roskilde Kongrescenter, hvor Roskilde Håndbolds kvinder i forholdsvis sikker stil vandt med 28-27 over Bjerringbro.

»Forholdsvis sikker stil«, idet de midtjyske gæster i dén grad drog fordel af et slemt solouheld af Simone Toftdahl fem minutters tid før kampens udløb.

Fløjspilleren vred om på højre ankel, da hun efter indløb tilsyneladende kom til at træde på en modspillers fod, og hendes smertensskrig gav nærmest ekko i den skuffende tomme hal, hvor bare 50 tilskuere så på.

Roskilde førte med fem mål, da uheldet skete, og holdkammeraterne var vist rystede - eller i hvert fald til at ryste for gæsterne, der satsede alt med indianerforsvar og konstante kontraløb.

Men det var først i sidste sekund, at Bjerringbro kom op på minus én, så pointene var i hus og havde vel væet det siden 8-3 efter 13 minutters spil. Ved pausen førte hjemmeholdet med 15-9, og der var stadig seks måls forspring med ti minutter tilbage at spille.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?