21. oktober 2021
Nærmest helt betuttet træder Joachim Sutton her ind i rådhuset, efter at have gået under af en »æresport« af ro-årer. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Nærmest helt betuttet træder Joachim Sutton her ind i rådhuset, efter at have gået under af en »æresport« af ro-årer. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde fejrede OL-heltene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde fejrede OL-heltene
Opdateret 06. august 2021 kl. 18:49
Sport DAGBLADET - 06. august 2021 kl. 18:33
Af Kasper Nørgaard Hansen

Der var ikke mindre end fem hyldesttaler, da Roskilde Kommune fredag sidst på eftermiddagen fejrede »sine« hjemvendte OL-deltagere. Det vil mere definitorisk formuleret sige de atleter, som til dagllig repræsenterer en klub beliggende i Roskilde Kommune.

arrow Læs også: Roklub fejrede sin OL-bronzevinder

De atleter er der tre af - nemlig roeren Joachim Sutton fra Roskilde Roklub, svømmeren Julie Kepp fra A6 i Jyllinge og bordtennisspilleren Jonathan Groth, som ved individuelle DM-turneringer stiller op for Roskilde BTK.

Sidstnævnte kunne godt nok ikke være tilstede, men han var nogenlunde lovligt undskyldt, da han var til sit eget bryllup... Til gengæld var de to andre mødt op på Roskildes gamle rådhus på Stændertorvet. Og hér samlede interessen sig ikke overraskende særdeles meget om Joachim Sutton, der jo som bekendt ved OL i Tokyo snuppede en bronzemedalje i disciplinen toer uden styrmand sammen - med sin makker Frederik Vystavel fra Københavns Roklub.

Hér er der billeder fra arrangementet.

arrow Ro-formand jubler: Kæmpe, kæmpe stort
29. juli 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 14:48
arrow Sådan fejrede OL-bronzevinders forældre sønnens triumf
29. juli 2021 kl. 10:49 Opdateret: kl. 10:50
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?