4. december 2020
Rasmus Jensen - målscorer til 3-0 - stikker fra Anders Hunsballe. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Jensen - målscorer til 3-0 - stikker fra Anders Hunsballe. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ringsted slog Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ringsted slog Greve
Sport DAGBLADET - 25. juli 2020 kl. 21:15
Af Jeppe Lodberg

En uge på træningsbanen efter endt sommerferie kulminerede lørdag middag for sjællandsseriemandskabet Ringsted og Greve fra danmarksserien, da de to hold tørnede sammen på en endog rigtig fin bane foran Fodboldhuset i Ringsted.

Eller - det kulminerede i hvert fald for hjemmeholdet, der såre fortjent vandt træningsdysten med 3-0 efter 1-0 ved pausen.

Det var ellers Greve, der var mest på bolden i de første 45 minutter, men det kom der ikke oplagte scoringsmuligheder ud af for de grønklædte.

Tværtom gav gæsterne én væk til hjemmeholdet, da Casper Lehmann efter 20 minutter brød et elendigt udført opspil.

Et par driblinger senere sendte Lehmann en stikning i feltet, lige til Christian Larsen, der gik den lige vej mod målet og ubesværet passerede Kasper Larsen til 1-0.

Tæt på 2-0 efter den halve time efter en fin kort hjørnesparkskombination, hvor Lehmann endte op med at lægge bolden til rette for anfører Lasse Green, der drønede bolden på ydersiden af fjerneste stolpe fra 25 meters afstand.

1-1 troede Greve, at holdet kom på, da Mads Christensen efter en længere dribletur fik lagt bolden i nettet, men der var en grund til, at de afdriblede Ringstedspillere lignede kegler:

Linjedommeren viftede så ivrigt og længe med sit flag, at det var i fare for at falde fra hinanden - og de blåklædte regnede det for sikkert, at der ville blive fløjtet for en ulovlighed. Det blev der - for hvad anes ikke - men målet blev følgelig annuleret, så 1-0 ved pausen.

Christian Larsen øgede til 2-0 fem minutter inde i anden halvleg på straffespark begået mod ham selv af Victor Balling.

Herefterdags styrede værterne det meste, og med 20 minutter igen blev det også 3-0, da Rasmus Jensen plaffede bolden i nettet efter fint forarbejde af Ashraf Saber.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er fortrøstningfuld. Jeg håber, at der kommer nye kræfter til - vi kigger i hvert fald og er i dialog med flere. Det har jo været sådan, at konkurrencen om at komme på holdet, har været nærmest ikke-eksisterende, så vi skal have flere, så der kan blive kamp om pladserne, hvilket også automatisk gør spillerne skarpere, lød det fra Greve-træner Dennis Hald, mens der var anerledes positive toner fra kollega Flemming Larsen:

- De første 20 minutter var vi ikke helt så gode på bolden, men jeg er nærmest overrasket over, hvor godt, det ellers var. Vi byggede spillet rigtigt godt op og vores pres fungerede fint, sagde Ringsted-træneren.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Andre træningskamp-resultater:
Brønshøj-Ishøj 2-3 (1-0)

Vordingborg-RB1906 1-3
Gørslev-Taastrup FC 2-0 (1-0)

Karlslunde-LSF 3-2

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?