29. oktober 2020
Nicolaj Kuno Larsen misbruger straffespark men scorer på riposten.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Nicolaj Kuno Larsen misbruger straffespark men scorer på riposten. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ringsted-Haslev 7-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ringsted-Haslev 7-1
Opdateret 27. september 2020 kl. 11:19
Sport DAGBLADET - 26. september 2020 kl. 15:17
Af Jeppe Lodberg

Gæsterne fra Haslev havde bolden mest i de første minutter af lokalderbyet i sjællandsserien, men det gik simpelthen for langsomt og der skete for lidt til tophold Ringsteds temperament, så de blåklædte erobrede kuglen og gav den vel dårligt fra sig, førend der efter 26 minutters spil stod 3-0 på måltavlen på banen foran klubhuset.

1-0 blev det, da Jonatan Knaack efter fem minutter var vaksere end Haslev-keeper Niclas Bech på kanten af feltet og bolden bolden over denne og i mål på en lang fremlægning.

2-0 sørgede Christian Larsen for efter 13 minutter, da han først headede på træværket og så af tre omgange fik tåhylet riposten i rusen, og 3-0 knaldede Casper Lehmann på plads, da Ashraf Saber lagde bolden fint til rette for ham på kanten af feltet.

Gæsterne skiftede ud for første gang efter en halv time, og havde faktisk en fin periode med et par glimrende forsøg sat i stand af Christian Samwell, men lige før pausen blev det så 4-0, da Ashraf Saber gled Mikkel Greens indlæg efter solotur op i venstre side i kassen.

Fem minutter efter pausen blev det 5-0 - sat ind af Christian Larsen på straffespark begået mod Jonas Mikkelsen, så decideret spænding kom der ikke, da Andreas Wium headede et frispark ind bag Mark Folkmann efter 56 minutter til 5-1.

Men der gik dog en halv time, førend manden med ansvar for måltavlen skulle i aktion igen.

Nicolaj Kuno Larsen scorede til 6-1 på riposten af eget brændt straffespark og i sidste minut scorede så Ashraf Saber til 7-1 på straffespark i en kamp, der var belvet en kende ond i tonen, hvilket dommeren så også lod sig påvirke af, så han viftede omkring sig med sit gule kort. Selv efter sidste fløjt følte han sig foranlediget til at advare Haslevs Kasper Nygaard.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?