21. september 2020
Louise Olsen scorer sit enlige mål i anden halvleg og femte i alt. Den klejne playmaker blev skygget tæt kampen igennem. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Louise Olsen scorer sit enlige mål i anden halvleg og femte i alt. Den klejne playmaker blev skygget tæt kampen igennem. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Lidt for let for Roskilde-kvinderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Lidt for let for Roskilde-kvinderne
Opdateret 08. december 2019 kl. 16:38
Sport DAGBLADET - 08. december 2019 kl. 16:03
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hurtigt, meget hurtigt stod det søndag eftermiddag klart, at Sæby ville få store klø for anden dag i træk i håndboldkvindernes 1. division.

Spørgsmålet var, om Roskilde ville vinde med mere end de 34-24, som TMS Ringsted tildelte nordjyderne lørdag.

Pauseføringen på 18-10 kunne indikere, at det skulle blive en endnu mere overbevisende sejr til Louise Olsen og Co. - specielt hvis man regnede med, at træner Anders Knudsen ville bruge en del af pausen på at bede sine spillere om barbere ned på det helt umnødvendigt høje antal tekniske fejl, de havde krydret en tempomæssigt fin indsats med.

Det skete ikke, og da ydermere de hvidblusede begyndte at skyde lige i de opstrakte arme på gæsternes bette målvogterske, så Sæby gang på gang kunne score i tomt Roskilde-mål, fordi hjemmeholdet konsekvent spillede syv mod seks, vandt gæsterne faktisk anden halvleg med et enkelt mål.

Så Roskilde vandt »blot« med 33-26 med Sæby scorende de to sidste mål, men det tog hjemmeholdet nu ret afslappet. En klar sejr er en klar sejr, og de hyggede sig, selv om det udefra så ud til, at opgaven var så nem, at det kostede lidt på koncentrationen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?