20. oktober 2021
TSØs Magnus Jørgensenmå se Magnus Corneliussen satse rigtigt og gå ned og dække sin venstre stolpefod....
gallery icon

Se billedserie

TSØs Magnus Jørgensenmå se Magnus Corneliussen satse rigtigt og gå ned og dække sin venstre stolpefod....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Køge-sejr efter tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Køge-sejr efter tid
Sport DAGBLADET - 26. september 2021 kl. 20:38
Af Jeppe Lodberg

Længe lignede det en smal sejr, men med et kvarter igen så det ud til, at Køge Håndbolds mænd ikke skulle have andet end lange, røde næser ud af sæsonpremíeren i 2. division, da Sydhavsøernes unge andethold var på besøg til den første håndboldkamp om point i den spritnye Køge Arena.

15-12 lige efter pausen var blevet til 15-16 og 17-20, og Køge-cheftræner Lars Nedergaard slog ud med armene i afmægtighed. De var ovenpå, de små rapfodede gæster, og lykkedes med deres finurligheder, og inde i Køges mål fik Magnus Corneliussen fat i endnu mindre end Peter Larsen havde fået det.

Lige indtil ni minutter før tid og ved 20-21, hvor ellers køgensernes genopståede enmandshær Mikkel Eisback røg ud i to minutter, da han begik straffekast.

Corneliussen nappede forsøget fra 7-meteren, og som en art tak for livlinen tog forsvaret foran ham for alvor fat, så TSØ'erne ikke stak af igen.

Timmi Andresen udlignede til 21-21, og Eismark både udlignede til 23-23 og bragte Køge foran igen med 24-23 - og med 26-25, da der resterede 27 sekunder at spille.

Med to sekunder igen fik TSØ så tilkæmpet sig endnu et straffekast - Magnus Jørgensen, der havde scoret på ét siden Corneliussens redning, tog ansvaret i sine hænder, og Magnus Corneliussen fik med et fodparade nede ved sin venstre stolpe sine holdkammerater til at eksplodere i glæde. De to point var i hus

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?