1. august 2021
Patrick Nordahl i "kantens" midte.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Patrick Nordahl i "kantens" midte. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Køge Nord FC sluppet fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Køge Nord FC sluppet fri
Sport DAGBLADET - 02. marts 2021 kl. 22:43
Af Jeppe Lodberg

Mandag har aldrig været træningsdag på Rishøj stadion, så Køge Nord FC ventede tålmodigt på, at det blev tirsdag straks i marts måned, men så kan det ellers også nok være, at der blev indkaldt til fællestræning.

De kom fra nær og fjern, og smilene var brede hos både spillere og ledere, da endelig forsamlingsloftet tillod hele truppen at være samlet.

Og nåh ja, så kunne cheftræner Carsten Jensen efter udelukkende boldtræning slutte af med spil til to mål - otte mod otte, der nåede at blive syv mod syv, inden årets første træningsaften blev til fyraften og spillerne hoppede ind i deres små og mellemstore biler for at køre hjem i bad.

16 mand var, hvad »Casser« havde at gøre godt med - heraf to prøvespillere. Syv mand havde meldt afbud af så forskellige årsager som arbejde, barsel, svendeprøve og skader. Og et enkelt corona-relateret forfald var der da også, og vist nok et spillerstop ved Mohamed Mojab, der har svært ved at få arbejdet og den træningsmængde, det kræver for at være med i toppen af danmarksserien, til at gå op i en højere enhed.

- Vi er 21 i truppen, og det er lige i underkanten. Jeg kunne godt tænke mig et par stykker mere - nogle helt unge, der kan gøre vores trup bredere og øge konkurrencen. Deciderede forstærkninger kan jeg ikke hente nu - alle dem, jeg har snakket med er taget til enten Karlslunde eller Greve, siger Carsten »Casser« Jensen og skynder sig at tilføje, at han er rigtigt godt tilfreds med dem, han har:

- Der er en masse at bygge videre på. Vi har slet ikke set Køge Nord toppe endnu, lovede han efter endt samt godkendt første træning:

- Det så fint ud. Tempoet var godt, og de var bedre teknisk, end jeg havde regnet med. Træfsikkerheden arbejder vi videre på - og tak i øvrigt for at hente bolden ude i skoven. Nu skal vi bare spille så meget som muligt, indtil de finder ud af, hvad der sker med turneringen. Vi spiller 11 mod 11 til hver tirsdags-træning fremover, lød det fra Køge Nord-cheftræneren.

Her billeder fra træningen. Foto: Jeppe Lodberg

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?