13. april 2021
Luka Dumic med langskudsforsøg - en meters penge forbi fjerneste opstander. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Luka Dumic med langskudsforsøg - en meters penge forbi fjerneste opstander. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: KFUM sænkede Brønshøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: KFUM sænkede Brønshøj
Sport DAGBLADET - 06. marts 2021 kl. 19:45
Af Jeppe Lodberg

I den første halve times tid af lørdagens træningskamp mellem Roskilde KFUM og Brønshøj på »hvepsenes« temmelig glatte kunstgræsbane i Tingbjerg var boldbesiddelsen i omegen af 70/30 i gæsternes favør, og der var heller ikke så meget at sige til, at kumferne var foran med 2-0:

Boldfølelse og Morten Jørgensen er næsten nok, og så alligevel ikke.

Men det var Morten Jørgensen, som efter 14 minutters ensrettet trafik mod Brønshøjs mål sendte et indlæg ind fra højre til midt i feltet. En forsvarsspiller fik et sløjt »touch« på bolden, og så var Mads Julø vaks ved havelågen og trillede stille bolden i mål ved fjerneste stolpe.

Og det var Morten Jørgensen, som små ti minutter senere og efter en kort hjørnesparkskombination igen smed en bold ind fra højre. Denne gang til Emre Selvi, som fik et aldeles glimrende »touch« og tørt hamrede 2-0 på plads.

Brønshøj kæmpede sig herefter lidt mere ind i kampen, men det var først på første halvlegs sidste spark, at keeper Max Christensen rørte bolden ved andet end tilbagelægninger, men Jonas Hemmingshøj afsluttede lige i favnen på ham.

Brønshøj kom også bedst ud til til anden halvleg, og Aleksandar Lazarevic reducerede til 1-2 på Thomas Gall fra straffepletten efter at være blevet nedlagt af Rasmus Hansen efter en energisk solotur. Men så var der lige Morten Jørgensen, og netop som denne pen stod og funderede over, om hans indlæg mon også duede i kraftig medvind, smækkede han søreme et afsted efter 63 minutters spil.

Det gjorde det ikke - til gengæld røg bolden henover keeper Victor Michaelsen og sejlede i mål ved fjerneste stolpe, og det var da en pæn trøst.

3-1 vandt KFUM såre fortjent i generalprøven, inden det lørdag gælder tre point i 2. divisionen, hvor AB Tårnby kommer på besøg.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?