18. januar 2020
Yusuf Onurlu på vej i græsset, men det er han længe inden Benjamin Laursen rigtigt kommer tæt på, så appellerne for straffespark var halvhjertede.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Yusuf Onurlu på vej i græsset, men det er han længe inden Benjamin Laursen rigtigt kommer tæt på, så appellerne for straffespark var halvhjertede. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ishøj-Karlsunde 1-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ishøj-Karlsunde 1-3
Sport DAGBLADET - 24. august 2019 kl. 21:33
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter ti begivenhedsrige minutter i begge ender af banen blev der for alvor noget at se til for Ishøj-keeper Thobias Henriksen, da han og holdkammeraterne lørdag eftermiddag havde besøg af naboerne fra Karlslunde i fodboldens danmarksserie.

Først måtte han hive en fin fodparade frem på afslutning af Mathias Tagø efter indlæg i det lille felt. Og da Karlslunde kort efter sendte en lang bold i Fillip Bidstrups retning måtte han spurte tilbage fra sin position ved feltets kant og i flyvende stil redde på stregen med en »højder« lige op i den blå himmel.

Nedfaldsbolden måtte Henriksen for en sikkerheds skyld vifte væk oppe over overliggeren - men det var en stakket frist, for gæsterne sad helt og aldeles på begivenhederne og kunne have scoret mere end de to mål, som Mathias Tagø og Mark Moesgaard scorede efter 18 henholdsvis 37 minutter.

Ishøj havde intet at byde ind med i første halvleg, men pressede så til gengæld på i anden, og Karlslunde-keeper Patrick Christensen måtte hive redninger ud af fødderne på forsøg af Andreas Elkjær, Yusuf Onurlu, Mohamed Azaquoun, inden han med lettelse kunne pille Chrisian Offenbergs hovedstød ud af målet efter den spillede time. Ishøj-spidsen havde brugt vel meget fysik og jordet Ali Steinlein for at komme til bolden, så frispark i stedet for reducering som god tid til udligning.

Reduceringen kom - men først efter 83 minutter, og først dér begyndte Ishøj for alvor at presse på, hvilket så også gav omstillingsmuligheder den anden vej.

Faktisk var Karlslunde af flere omgange tættere på at øge, end Ishøj på at udligne - og med kampens sidste sidste boldberøring efter næsten syv minutters overtid løftede Marcus Winberg da også bolden henover Thobias Henriksen og i mål efter kontrastød.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg