28. september 2020
Frederik Sommer var en evig kilde til uro i IShøj-feltet. Her får han bolden med sig under Thobias Henriksen, men chancen løb trods alt ud i sandet. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Frederik Sommer var en evig kilde til uro i IShøj-feltet. Her får han bolden med sig under Thobias Henriksen, men chancen løb trods alt ud i sandet. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ishøj-Frederikssund 0-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ishøj-Frederikssund 0-3
Sport DAGBLADET - 10. august 2019 kl. 16:08
Af Jeppe Lodberg

Frederikssunds oprykkere til danmarksserie fik lørdag sine første point, og det var sådan set nemt nok i Ishøj, hvor et alt andet end sammenspillet nyt hold med simple midler blev sejret med 3-0.

Ishøj havde bolden så klart mest, og 400 tilskuere lagde da til tider et voldsomt pres på dommertrio og vel også gæsterne, men de forholdt sig meget køligt, og da de rød/sorte ikke rigtigt kunne finde noget i den ellers store offensive værkstøjskasse til at spille sig til oplagte målchancer, så slog Frederikssund da »bare« kontra.

Første gang efter fire et halvt minut, hvor Sebastaian Ysbæk-Nielsen kom afsted i venstre side og sendte lynet Frederik Sommer i videre løb. Derfra en tværpasning mod bagrummet, hvor Patrick Dahl Nielsen var »listet« uset med frem og satte en hård inderside på - og 0-1.

Den stilling holdt helt frem til midt i anden halvleg, for Ishøj skabte intet og Frederik Sommer skabte nok en masse ravage de få gange, nordsjællænderne besluttede sig for at søge frem - men keeper Thobias Henriksen var agtsom i værternes målfelt.

Det var han så også den eneste, der var - hans forsvar stod og snorksov, og så havde Christian Helev al den tid og plads, han kunne ønske sig, inden han bankede bolden i måltaget fra det lille felt til 0-2.

Ishøj forsøgte - med samme helt ineffektive midler - at sætte pres på. Mere mindre tid, der var tilbage, jo hårdere pres - og så skete der jo hverken værre eller bedre end, at Frederikssund kom afsted en sidste gang. Indhopper Deniz Ates var ene mand om at løbe mod Ishøjs mål, vinklen var spids, men hvad pokker - han gav det en chance og Thobias Henriksen blev fanget på det gale ben og nåede ikke forsøget til fjerneste stnag. 0-3 på kampens sidste boldberøring.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Har debatten om sexisme taget overhånd?