10. april 2021
Nicholas Marfelt gør det til 1-0 efter præcis fem minutter. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Nicholas Marfelt gør det til 1-0 efter præcis fem minutter. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge sled sig til 1-1 mod Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge sled sig til 1-1 mod Viborg
Opdateret 04. april 2021 kl. 17:57
Sport DAGBLADET - 04. april 2021 kl. 14:50
Af Jeppe Lodberg

HB Køge fik en decideret drømmestart på 1. divisions oprykningsspil, da Viborg påskedag var på besøg, men førerholdet har helt åbenlyst tænkt sig at sikre billetten til superligaen hurtigst muligt og har kvaliteterne til det, så Nicholas Marfelts føringsmål efter præcis fem minutter og en Lasse Petry-skabt friløber fik ikke gæsterne til at ryste i de hvide shorts.

Den midtjyske maskine kværnede videre, og de blå/sorte blev efter et kvarters spil mast godt og grundigt i bund og måtte så prøve at finde på løsninger der fra, hvilket faktisk lykkedes ganske udmærket.

Men efter en lille halv time gik den ikke mere, da Valon Ljuti med en herretackling på kanten af eget felt fik puffet bolden hen til Jakob Bonde, der med et stille velplaceret spark udplacerde Oskar Snorre.

HB Køge-keeperen måtte otte minutter senere - og med ni til pause - hive en veritabel super- og sprællemandsredning frem, da Alassana Jatta dygtigt blev stukket fri i feltet bagom Mikkel Qvist, og i første halvdel af anden halvleg var Oskar Snorre vel den HB Køge-spiller, der havde bolden mest.

Et par flyvende redninger og en god håndfuld stående indgreb måtte »det orange lyn« hive ud af de store hvide handsker i det tonstunge pres, viborgenserne lagde for dagen fra første til sidste fløjt.

HB Køge havde enkelte optræk til at true den anden vej, men det var primært med næb og klør, at det ene point blev forsvaret hjem.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?