10. april 2020
Eddi Gomes prøver at holde styr på Martin Koch og Marian Huja.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Eddi Gomes prøver at holde styr på Martin Koch og Marian Huja. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge og Gomes ved at være klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge og Gomes ved at være klar
Sport DAGBLADET - 27. februar 2020 kl. 18:00
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge er nede i finjusteringerne og detaljerne i den daglige træning, inden det søndag går løs i 1. division med et besøg hos topholdet Vejle.

Og torsdag var der god hjælp, da der skulle spilles 11 mod 11 og lidt sygdom i den normale flok. For i den seneste lille måneds tid har Eddi Gomes genoptrænet og trænet med efter knæskade, og han er nu nået så langt, at han tør det hele på banen igen.

Den 31-årige midtstopper, som HB Køge opdagede i Herlev og gjorde til professionel fodboldspiller for syv år siden, er uden klub efter sidste sommer at have fået ophævet det sidste halve år af kontrakten i Henan Jianye.

Den kinesiske klub var han i i fire et halvt år - inklusive små udlejningsperioder til Island, når han havde været hjemme i Danmark og blive ordnet i knæene - siden skiftet fra Esbjerg, som købte Gomes i HB Køge og solgte ham videre efer bare et halvt år.

I HB Køge var Eddi Gomes i halvandet år - og ser man bort fra de første fire måneder var det en dans på roser. Gomes blev i sin tid knæskadet i sin første træningskamp for de blå/sorte og han fik først debut i forårets næstsidste kamp - en 2-1 sejr over Viborg, da det blev til de sidste fire minutter, mens det blev til anden halvleg i sidste spillerunde - et 2-0 nederlag i Vejle.

Dem er han ikke med mod på søndag - Eddi Gomes træner kun med og er i øvrigt slet ikke i kampvægt.

Her billeder fra torsdagens træning. Foto: Jeppe Lodberg