29. maj 2020
FCR - Lee Rochester scorer ved fjerneste stolpe langt udefra. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

FCR - Lee Rochester scorer ved fjerneste stolpe langt udefra. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge og FC Roskilde knokler inden derby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge og FC Roskilde knokler inden derby
Sport DAGBLADET - 17. oktober 2019 kl. 21:50
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er meget mere end håneretten på spil, når HB Køge søndag tager imod FC Roskilde til lokalderby i fodboldens 1. division. Det er samtidig nummer næstsidst, der tager imod nummer sidst - og det er tæt på at være sidste udkald for de to naboklubber, hvis ikke juleferien skal tilbringes under nedrykningsstregen.

- Vi skal have tre point, lyder da også meldingen i begge lejre ved torsdagens træninger henholdsvis henover middag og sidst på eftermiddagen.

Ingen af de to hold kan stille i stærkeste opstilling til derbyet. HB Køge har både Martin Vingaard og Liam Jordan i karantæne, og mens den stod på nul træning for Stephan Petersen grundet problemer med låret, så var både Tobias Christensen og Magnus Haüser på skånekost.

Hos FC Roskilde gik Lee Rochester, Daniel Jørgensen og Anton Pedersen ind fra træningen tidligere end holdkammeraterne - de to førstnævnte for at sikre sig, at de kan være med de mødet med de blå/sorte.

Det kommer med garanti ikke ikke Robert Larsen, der nu i snart et par uger har måtte lade et hævet knæ få fred - og ny på knæskadelisten, der også tæller nys opererede Mileta Rajovic, er også Monday Etim, der fik et vrid i venstre knæ til mandagens træning og stadig ikke kan løbe.

Til gengæld kan roskildenserne give debut til Mikkel Basse, der ikke ville følges med Helsingør ned i 2. division i sommers og siden august har holdt formen ved lige i Hillerød.

Her billeder fra torsdagens træninger. Foto: Jeppe Lodberg

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?