12. april 2021
Maddie Pokorny er højt til vejrs uden decideret at komme op i de højere luftlag.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Maddie Pokorny er højt til vejrs uden decideret at komme op i de højere luftlag. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge-kvinder i finpudsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge-kvinder i finpudsning
Sport DAGBLADET - 04. marts 2021 kl. 23:35
Af Jeppe Lodberg

Kvartfinalesejren på 1-0 i pokalturneringen i lørdags over Fortuna Hjørring er ikke glemt, men pakket godt til side torsdag aften, da HB Køges kvinder løber på træningsbanen for næstsidste gang, inden sæsonen »for alvor« blæses i gang.

Det gør den søndag i den Gjensidige Kvindeliga, som HB Køge ret sensationelt fører her i vinterpausen- á point med Brøndby og ét foran Fortuna Hjørring, som begge »har hygget sig« med Champions League 1/8-finaler de sidste par dage.

Det er FC Nordsjælland, der kommer på besøg søndag - det eneste hold, HB Køge har revanche til gode i mod, og den revanche skal tages, er de blå/sorte helt enige om - for de vil i næste års Champions League, og så er det en god idé også at ligge nummer ét, når slutspillet går i gang efter bare to kampe, for så er der ti point på kontoen allerede, mens toerne får otte og treerne seks.

Anfører Maria Uhre står over torsdagens træning for at spare anklerne, men forsikrer hun er helt på toppen, når nordsjællænderne kommer på besøg. Og det samme gør Julie Nowak, der trænede med for fuldt knald - iført speciallavet maske efter et slag i ansigtet i pokalkampen mod Fortuna. Den tidligere FCN-spiller skal dog lige slippe fra den læge, som fredag skal sættes hendes formodet brækkede næse på plads, uden et klokkeklart forbud.

- De plejer at sige, at der går tre uger. Men det er der ikke tid til, siger Nowak stålsat.

Her billeder fra torsdagens træning. Foto: Jeppe Lodberg

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?