18. maj 2021
Effiong Nsungusi maser sig igennem.
gallery icon

Se billedserie

Effiong Nsungusi maser sig igennem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge - Holbæk 2-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge - Holbæk 2-0
Sport DAGBLADET - 16. januar 2021 kl. 16:08
Af Anders Kamper

Med Frederik Munck og Effiong Nsungusi som målscorere vandt HB Køges 1. divisionshold lørdag lige over frokosttid 2-0 hjemme på Capelli Sport Stadion over Holbæk fra 2. division.

arrow Læs også: Holbæk-anfører savner omklædningsrummet

Det var årets første testkamp for begge mandskaber, og mens Holbæk kom med kun par boldtræninger i benene, så var HB Køge svækket på mandskab, da Eddi Gomes har været smittet med corona, hvilket sendte fem mand i karantæne den seneste uge og gjorde dem ukampdygtige.

Det udfordrede truppen i HB Køge, så startopstillingen blev noget alternativ og kampen kun 2x35 minutter lang for ikke at belaste en række spillere unødigt i forhold til de kommende træninger.

I Holbæk lå der 10 centimeter sne forleden, hvilket spolerede en træning, og da holdet kom tilbage dagen efter var den ikke fjernet, så Lars Feist´ hold kom med to kun træninger til kampen og lidt fysisk træning.

Det var nu ikke helt til at se i en ret lige kamp med fine muligheder i begge ender, men hvor hjemmeholdet fra 1. division slog til, når det gjaldt.

Således sørgede Frederik Munck for 1-0 efter 14 minutter på Liam Jordans oplæg, og 10 minutter efter slog Effiong Nsungusi til på en friløber, hvor han afdriblede Holbæks målmand, Mikkel Kvist, og scorede enkelt.

Flere mål blev det ikke til, og Holbæks største mulighed stod Tarik Mourhrib for med et syngende hug på overliggeren efter pausen.

Her var der allerede godt gang i svingdøren på begge hold, så spilletiden blev fordelt mellem alle mand.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?