26. oktober 2020
Kyra Carusa på boldjagt.  Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kyra Carusa på boldjagt. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge-AGF 3-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge-AGF 3-0
Sport DAGBLADET - 27. september 2020 kl. 17:58
Af Jeppe Lodberg

Det var nummer to fra oven mod nummer to fra neden, der mødtes søndag sidst på eftermiddagen, da HB Køges ligakvinder tog imod AGF i første kamp i anden turneringshalvdel og med gæsterne som dem, der havde revanche til gode efter østsjællandsk 4-1 sejr i det østjyske to uger forinden.

Det havde de cirka 250 tilskuere, der enten var blevet på stadion efter HB Køge-mændenes 0-3 nederlag til Viborg eller kommet til, lidt svært ved at at få øje på i de første tre kvarter.

Godt nok førte hjemmeholdet med 1-0 halvvejs henne, men det var en ganske jævnbyrdig affære og fordelingen af lige-ved-og-nær-chancerne var nogenlunde ligelig.

Men det blev altså kun til det ene mål, som Makenzy Doniak scorede på flotteste vis efter knap 38 minutters spil, da den ene af HB Køges to spidsangribere fik bolden på kanten af feltet og først drejede sig fri af én oppasser og så en mere, inden hun hårdt placerede bolden oppe i nærheden af fjerneste krog.

1-0 - og den fjerneste krog ramte Maddie Pokorny så klokkerent fem minutter efter pausen med en afslutning fra venstre side nogle meter uden for feltet efter at have lavet snurretop ud af sin overfrakke.

Vanvittig flot scoring til 2-0, og herfra havde HB Køge ingen problemer med de rødklædte gæster.

Det blev kun til en enkelt scoring mere - ved anfører Maria Uhre på straffespark begået af AGF-keeper Katrine Svane på Makenzy Doniak midt i halvlegen - men der var masser at sige ihhh og åhhh til fra tilskuerpladserne, og både Kyra Carusa og Cecilie Buchberg havde artige forsøg på træværket.

Her billeder fra kampen. Foto: Anders Ole Olsen

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?