31. oktober 2020
Anfører Anders Hunsballe prøver at genere den tidligere Greve-keeper Yousuf Butt ved hjørnespark.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Anfører Anders Hunsballe prøver at genere den tidligere Greve-keeper Yousuf Butt ved hjørnespark. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Greve sat tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Greve sat tilbage
Opdateret 26. maj 2019 kl. 00:10
Sport DAGBLADET - 25. maj 2019 kl. 22:23
Af Jeppe Lodberg

Som stillingen er lige nu i 2. divisions kvalifikationsspil rykker kun ét hold fra hver af de to østlige danmarksserier ned, men Skovshoved er ved at være faretruende tæt på at få flået sin divisionsstatus af sig, og sker det, så må DS-næstsidst'erne slås om en enkelt overlevelsesplads.

Det havde derfor været en pokkers god idé for Greve lørdag eftermiddag at vinde hos AB Tårnby, som de blå/hvide just havde overhalet på edre målscore - men det var Dennis Halds mandskab aldrig rigtigt tæt på.

Tværtimod vandt AB Tårnby på det mål, som Yassin Aharrar scorede efter 28 minutters jævnt trist fodbold, da han kastede sig frem og helt umarkeret headede et indlæg fra højre til fjerneste stolpe, hvor keeper Kasper Larsen ikke var i nærheden af at komme over.

Amagerkanerne havde et halvt minut efter pausen bolden i mål igen, men til stor overraskelse for alle blev Aharrar vinket offside på den ellers fint timede stikning fra Hassan Bashir.

Et studsende hovedstød af Bjørn Paludan på trekantsammenføjningen efter hjørnespark var det tætteste Greve kom på udligning.

Anfører Anders Hunsballe havde godt nok bolden i mål, men der var der for længst blev både vinket, fløjtet og sendt brevduer afsted om, at Jonas Skov var i klar offside-position, da han blev flæsket foran feltet, så »Huns« kunne snuppe den løse bold.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?