17. april 2021
Simon Boe Nielsen (26) lagde op til to mål i sin debut. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Simon Boe Nielsen (26) lagde op til to mål i sin debut. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Greve godt fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Greve godt fra start
Opdateret 01. april 2021 kl. 21:02
Sport DAGBLADET - 01. april 2021 kl. 20:21
Af Jeppe Lodberg

Skadeslisten for Greve Fodbold op til skærtorsdags sæsonpremiere i danmarksseriens pulje 2 på eget kunstgræs mod B1908 var kun marginalt kortere end valglisten til efterårets kommunalvalg bliver det, men det forhindrede nu ikke den nye cheftræner Anton Moestrup i at dirigere sine tropper til en fortjent omend hårdt tilkæmpet 2-0 sejr.

En sejr, der sammenholdt med rundens øvrige resultater sendte Greve forbi Allerød og op i Top 4 á point med GVI på tredjepladsen.

Otte mand manglede Anton Moestrup grundet varierende småproblemer, der alle skulle være overstået i løbet af et par uger - heriblandt krigeren Anders Hunsballe samt de »målædende« brødre Mathias og Mitchell Tagø.

Men alle fodboldspillere kan score mål, bare oplæggene til dem er gode nok - og i Simon Boe Nielsen har Greve tilsyneladende fundet en mand, der ved, hvordan man serverer.

Debutanten på venstre kant-plads blev efter fem minutters spil sendt afsted i dybden, og han fik timet tingene så ganske fint, at »cut back'et« til Jonas »Mini« Madsen blev førstegangafsluttet i rusen til en tidlig føring.

Amagerkanerne var ikke slået endnu, og det var vel strengt taget en helt lige dyst, hvor der blev givet og taget, så det var en lyst frem til 11 minutter efter pausen.

Der røg Simon Boe Nielsen afsted mod baglinjen igen - sådan nærmest lidt synkront med anfører Kasper Olesen, der førte bolden frem i højre side. Kaptajnens indlæg lod en del tilbage at ønske, men Greve gik dog presset bolden videre ud til venstre og Simon Boe Nielsen, og så var det bare lige et par træk mere, et hårdt fladt indlæg og derinde kom old boy Christian Larsson i fuldt firspring som i ungdommens vår, og med den garvedes rutinerede sans for timing fik han gledet 2-0 på plads.

Med et kvarter igen troede B 1908, at de havde reduceret - men bolden havde ikke været over stregen, mente dommeren og kunne også forklare hvorfor:

Jonas Stabell havde stoppet bolden på vej ind over stregen med hånden, så rødt kort til ham og straffespark til gæsterne.

B1908-topscorer Kristian Drejer Larsen hamrede bolden så langt over mål fra pletten, at den kun marginalt holdt sig inde på spillepladsen og ikke røg på parkeringspladsen, og keeper Thobias Henriksen blev heller ikke siden sat på alvorlige prøver i sin comeback-kamp.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?