27. maj 2020
Nicklas Rasmussen glider en aflevering frem for snuden af Mikkel Green. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Nicklas Rasmussen glider en aflevering frem for snuden af Mikkel Green. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gørslev-Ringsted 1-4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gørslev-Ringsted 1-4
Opdateret 13. september 2019 kl. 23:23
Sport DAGBLADET - 13. september 2019 kl. 21:49
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var top mod nærmest-bund, da Gørslev fredag aften tog imod »storebror« fra Ringsted i fodboldens sjællandsserie - og det var hjemmeholdets oprykkere, der skulle se, om de kunne vinde for femte gang ud af fem mulige.

Det kunne de rødblusede ikke - Ringsted kom efter en generelt noget usikker start foran med 1-0 efter godt et kvarter, da Lasse Green fintede et indkast bagud og så smed bolden ind til Jannik Mayhofer, der fra spids vinkel fik afsluttet fint forbi Andreas Fischer i Gørslev-målet.

Herfra havde de blå gæster godt styr på begivenhederne, og efter 27 minutter øgede Christian Larsen til 0-2 mod sine tidligere holdkammerater på en perle af et langskudsmål. Med det åbenbart knap så kolde venstre ben i øvrigt.

0-2 holdt til pausen, og havde Nicklas Bust fået anerkendt sit reduceringsmål efter fem minutter af anden halvleg, var det måske blevet rigtigt spændende for godt 250 tilskuere. Men nok headede den store angriber fint bolden i kassen, da andenbolden fra et hjørnespark blev sendt ind til ham - men Bust havde i første omgang møflet Nicolai Rasmussen godt og grundigt til jorden, og nu lå denne og tog sig til hovedet, så dommeren fløjtede spilstop, netop som Bust altså ikke headede bolden retmæssigt i kassen.

Gørslev mosede på alligevel og reduceringen kom så med 20 minutter igen, da en chipbold landede hos Simon Jørgensen, som for sin del løftede den henover den fremstormende Ringsted-keeper, Magnus Larsen, og lige netop i mål - og så satsede topholdet alt på udligningen.

Det udmønstede sig ikke rigtigt oplagte målchancer i baneende med den nedgående sol, men til gengæld gav det Ringsted en del kontramuligheder i enden ned mod marken. Og to af disse udnyttede Lasse Green til at konsolidere en sikker og helt fortjent sejr til »storebror« - det sidste et par minutter inde i overtiden, og lige efter, at Tim Andersen havde tvunget Magnus Larsen til en fin redning i modsatte baneende.

Her billeder fra kampen. Foto: Thomas Olsen og Jeppe Lodberg

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?