9. april 2020
Nick Nygaard sparker resolut bolden inden om Mads Bo Pedersen....
gallery icon

Se billedserie

Nick Nygaard sparker resolut bolden inden om Mads Bo Pedersen....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gørslev-Herlufsholm 4-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gørslev-Herlufsholm 4-0
Sport DAGBLADET - 23. august 2019 kl. 21:26
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I fem minutter var Herlufsholm fredag aften med i sjællandsseriekampen hos Gørslev, hvor cirka 150 tilskuere sågar nok ville medgive, at gæsterne var dominerende.

Det var ikke sådan, at hjemmeholdets keeper Andreas Fischers mål var decideret truet, men sydsjællænderne vimsede noget omkring hans felt, og bedømt ud fra hans råben og skrigen på tættere markeringer og spil længere frem ad banen, var det ikke noget, han brød sig voldsomt om.

Efter ni minutter senere faldt vel reelt kampens afgørelse - i hvert fald den mentale. Nemlig da gæsternes midtstoppere, anfører Mads Bo Pedersen og Ulrik Hansen, ikke fik kommunikeret ordentligt på en lanf bold frem, så sidstnævnte fik stjålet bolden fra sig af Nicklas Bust. Den store Gørslev-spids tog et enkelt træk og smaskede så bolden i mål ved fjerneste stolpe fra små 20 meter.

Så var Gørslev ovenpå og vandt alt, hvad der var af løse bolde og nærkampe. Hvis da ikke de fik bolden foræret af de alt andet end boldsikre modstandere.

2-0 blev det knap midtvejs frem mod pausen, da Herlufsholmforsvaret tøvede med at få ekspederet bolden væk fra feltets kant. Frederik Rud smuttede imellem, snuppede kuglen og lagde den til højre, hvor Nick Nygaard flot flugtede den i kassen ved fjerneste opstander.

Og 3-0, inden der var spillet en halv time. Mads Bo Pedersen sendte upresset en tilbagelægning ud over mållinjen til hjørnespark, og dét blev sendt i bagrummet, hvor Jeyapirasanth Kugan kom mosende fra kanten af det store til kanten af det lille felt. På med panden, og nok var det tæt på, at Hjalte Nielsen reddede på stregen, men han fik kun skovlet den i eget sidenet.

Den sidste scoring lod lod vente på sig - faktisk helt til kampens sidste aktion, hvor Nicklas Bust i det tredje tillægsminut kom afsted i venstre side og med en tværbold fandt Nick Nygaards inderside i bagrummet.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg