14. juli 2020
Andreas Hermansen kommer flyvende og sparker væk, inden Nicklas Halse får tåen på. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Andreas Hermansen kommer flyvende og sparker væk, inden Nicklas Halse får tåen på. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Fuld fart på FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Fuld fart på FC Roskilde
Sport DAGBLADET - 27. maj 2020 kl. 22:41
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag var FC Roskildes spillere og ledere samlet til prøveudtagning for Covid-19, men da den mest »mistænkelige« temperatur, der dagligt er blevet indrapporteret fra truppen inden træning, har været på beskedne 37,2, antager cheftræner Martin Jungsgaard, at han råder over en coronafri trup.

Skadesfri er den også næsten. Til onsdagens træning sad kun Monday Etim over med sit problematiske knæ, men det fik til gengæld kærlig behandling af både den faste fysioterapeut Mark Leth Pedersen og Klubkoryfæ Christian »Crille« Hansen.

Abdoulie Njai stoppede også lidt før holdkammeraterne, men det var rent forebyggende, og der skulle ikke være problemer i forhold til re-premieren på 1. division, som for FC Roskildes vedkommende foregår søndag middag i Nykøbing Falster.

Til den kamp ser der ud til, at de lyseblås nyeste mand, Philip Rasmussen, får debut. Den 31-årige centrale midtbanespiller kom til FC Roskilde en uge før sæsonstarten, men lægproblemer holdt den tidligere superligaspiller ude af forårets to første kampe, og siden er der så gået 12 uger uden et eneste frispark i dansk fodbold overhovedet ser man bort fra dem i træningskampe.

Slige sager har FC Roskilde ikke spillet nogen af, siden de fik lov at samles igen for små uger siden, men formen er fin. Der var i hvert fald fuld knald på og masser af spil på små områder i onsdagens syv kvarter lange træningsseance.

Her billeder fra FCR-træningen onsdag. Foto: Jeppe Lodberg

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?