11. juli 2020
Martin Koch med 25 meters-afslutning henover Frederik Vang på en lang fremlægning - men bolden ryger en meter forbi det tomme mål.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Martin Koch med 25 meters-afslutning henover Frederik Vang på en lang fremlægning - men bolden ryger en meter forbi det tomme mål. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Første HB Køge-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Første HB Køge-sejr
Opdateret 22. august 2019 kl. 09:28
Sport DAGBLADET - 21. august 2019 kl. 20:57
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bedømt ud fra spil og chancer skulle HB Køge onsdag aften have vundet temmelig klart over naboerne FC Roskilde i Roskilde idrætspark, men det er ikke for ingenting, at holdet i de første fire runder af 1. division blot havde hentet ét sølle point.

arrow Læs også: Vejle sørger for første Kolding-pointtab i 1. division

Nu blev det til sejr på 3-2, men det der lignede en sikker sejr, da Martin Koch efter en halv times spil endelig udnyttede et solidt overtag, vendtes til starten på et nyt mareridt for køgenserne og den anden sejr i rap for roskildenserne med fine scoringer, da gæsterne fem minutter før pause og fem minutter efter var i foræringshjørnet.

Først lykkedes det Souhaib Dhaflaoui at smutte gennem tre forsvarsspillere på en omstilling, tage Monday Etim med i en hurtig bande og sende bolden urørt gennem hele HB Køge-feltet, hvorpå Adboulie Njai med et dommedagsdrøn udlignede til pausestillingen 1-1.

Og minsandten - da HB Køge fortsatte det tunge pres straks i anden halvleg, var det bare én lang bold - så var det 2-1. I første omgang var det nemlig kun Mileta Rajovic, der løb på den lange bold, og så var Magnus Wørts og ellers sikre Matthew Briggs sat. Wørts prøvede at komme igen, men Rajovic afviste ham, afsluttede fladt fra feltet og scorede til højre for forstenede Kevin Ray Mendoza.

De i dagens anledning sort/hvide gæster mosede på, og med 20 ordinære minutter igen udlignede Martin Koch, da han i bagrummet headede Stephan Petersens indlæg ind ved sin nærmeste stolpe, og syv minutter senere fandt kampen sin afgørelse, da Martin Koch servicerede indskiftede Liam Jordan. Med en rundskæv helflugter scorede sydafrikaneren til 3-2, og trods et lille pres fra hjemmeholdet i de sidste minutter holdt HB Køge hjem.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

arrow Sæsonens første Næstved-sejr
21. august 2019 kl. 20:52 Opdateret: kl. 20:52
arrow Fredericia henter dramatisk point i topkamp mod Viborg
21. august 2019 kl. 20:33 Opdateret: kl. 20:34
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?