21. februar 2020
Mikkel Nøhr. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Nøhr. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde overlegne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde overlegne
Sport DAGBLADET - 14. april 2019 kl. 15:45
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskilde-manager Christian Lønstrup havce snakket om en svær udekamp og om, at han har en dårlig historik på stadion i Nykøbing Falster.

Men det var som cheftræner for Helsingør - søndag var han afsted for første gang med sine stadigt relativt nye FCR-tropper til 1. divisionsopgør, og dér var der absolut ingen problemer med at vinde 5-0.

I hvert fald ikke i første halvleg, som FC Roskilde vandt med knusende sikre 3-0 og var tættere på at lave tennis-æg i, end falstrigene var på at pynte på facit.

Opskriften på roskildensernes overlegenhed var et var en mere end almindeligt aggressiv hvidklædt hær, der med pres på boldholder helt oppe ved værternes felt ikke levnede de mørkeblå nogen ro til at få sat to afleveringer sammen.

Det gav gæsterne på CM Arena en dobbelt mulighed allerede efer små seks minutter, da Jeppe Illum med et tørt hug tvang Sebastian Olsen til en flyvetur til egen højre stolpe for at parere. Riposten røg til Mikkel Nøhr, men han fik sendt sin afslutning sammesteds, og så kunne Nykøbing-keeperen tage hånd om bolden.

Fire minutter senere - efter kampens første hjørnespark - var den der for FC Roskilde og Robert Larsen. I første omgang fik hjemmeholdet heeadet væk, men efter en ballonbold mod Daniel Stenderup på »affaldet« fik Nøhr chippet bolden ind fra venstre til helt umarkerede Robert Larsen, der med en kølig inderside gjorde det til 0-1.

Efter godt et kvarter ramtes Mikkel Nøhr af solouheld og fik slået skulderen af led.

Han måtte under store smerter naturligvis lade sig udskifte, men det ødelagde intet for FCR, der bare to minutter senere kom på 0-2, da Andreas Bruus hamrede ruiposten fra et Emil Nielsen-aflæg ind ved fjerneste stolpe.

Jeppe Illum og Younes Bakiz havde efterfølgende artige muligheder, men der skulle gå yderligere et kvarter, førend Jeppe Illum i det 33. spilleminut gjorde det til 0-3, da han var førstpå riposten fra et Patrick Da Silva-forsøg.

Anden halvleg blev en mere åben slagudveksling med stribevis af fine muligheder i begge ender af banen, men mod slutningen satte FC Roskilde trumf på. Først gjorde Younes Bakiz det til 0-4, da han var over riposten fra eget halvklarede straffespark, som Bakiz selv tilkæmpede sig ni minutter før tid. Og i sidste ordinære minut var der ingen, der gad gå til Andreas Bruus på kanten af Nykøbings felt, og så sparkede han da med største selvfølgelighed 0-5 på plads.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg