25. juni 2021
Magnus Krogh Hansen blev snydt for matchvinderrollen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Magnus Krogh Hansen blev snydt for matchvinderrollen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde-Vanløse 2-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde-Vanløse 2-1
Opdateret 07. maj 2021 kl. 21:16
Sport DAGBLADET - 07. maj 2021 kl. 21:03
Af Jeppe Lodberg

På en vild afslutning lykkedes det fredag aften FC Roskilde at besejre Vanløse med 2-1 og dermed holde liv i håbet om at komme i Top 6 og næste sæsons 2. division.

Andreas Maarup blev det helt store helt tre minutter inde i overtiden efter en kamp, som hjemmeholdet i Roskilde idrætspark først for alvor meldte sig ind i med 20 minutter igen.

I sidste ordinære minut lignede det, at Magnus Krogh Hansen sskulle være helten, men han blev først vinket offside efter at have haft bolden i kassen, og dernæst fik han i angrebet efter reddet sit forsøg på stregen af Vanløses midtstopper Nicolai Vestergaard, som havde været så rar et dusin minutter tidligere at havde udlignet ffor roskildenserne med et selvmål freemprovokeret af Valdemar Schousboe på Jannik Skov Hansens fine forarbejde.

Andreas Maarup tordnede med et fladt spark bolden i rusen efter et sidste desperat hjørnespark, der blev forlænget i bagrummet, og så skulle hjemmeholdet bare have de sidste minutter til at gå.

Her billeder fra kampen. Foto: Jens Wollesen

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?