4. august 2021
Sebastian Czajkowski får med ryggen til mål sendt keeper Frederik Vangs los ud af kommunen henover den tidligere FCR-keeper Jannich Storch til 2-0.  Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Czajkowski får med ryggen til mål sendt keeper Frederik Vangs los ud af kommunen henover den tidligere FCR-keeper Jannich Storch til 2-0. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde-Nykøbing FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde-Nykøbing FC
Sport DAGBLADET - 25. juni 2020 kl. 20:54
Af Jeppe Lodberg

Via et vanvittigt mål kunne FC Roskilde lige netop gå til pause foran med 2-0 i torsdag aftens bundkamp i fodboldens 1. division hjemme mod Nykøbing FC.

Den stilling holdt »naturligvis ikke«, men målet først:

Marcus Gudmann gled i bolden midt på egen banehalvdel i nærkamp med Mathias Kristensen, der nær havde fået en friløber. Gudmann nåede lige at prikke bolden bagud og fremstormende keeper Frederik Vang lossede bolden så langt væk, han kunne. Kuglen røg over alt, hvad der hed midtbane og op i Nykøbings felt, hvor Sebastian Czajkowski med ryggen til mål og to mand samt keeper Jannich Storch i ryggen fik løftet bolden i en høj bue mod og i mål.

Det var første halvlegs sidste boldberøring og alt var godt set gennem FC Roskilde-briller efter også Mileta Rajovics føringsmål ni minutter før pausen.

Og det fortsatte i fin stil i starten af anden halvleg med først en lige-ved mulighed til Oskar Høybye, og så et forsøg fra Souheib Dhaflaoui, der efter fem minutter fik publikum til at juble. Men 20 meters-forsøget fik netmaskerne til at blafre fra bagsiden af målet, og halvandet minut senere var det de medrejsende fans fra sydhavsøerne, der jublede.

Sebastian Koch reducerede efter sløjt forsvarsspil i roskildensernes venstre side, og dér var den gal igen midt i anden halvleg, da Lars Pleidrup udlignede fra en endnu spidsere vinkel og måske med hjælp fra en afrettende roskildenser.

2-2 som et hårdt presset hjemmehold formåede at holde hjem, og trods absolut trængselstider fik de lyseblå såmænd også skabt halve muligheder den anden vej.

Med pointdelingen har FC Roskildes bundprop fremdeles otte point op til netop Nykøbing på den rigtige side af nedrykningsstregen med nu syv kampe tilbage.

Her billeder fra kampen. Foto: Kenn Thomsen

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?