28. oktober 2020
Alexander Back jubler højt, mens Mustafa Simsir er mere afdæmpet.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Alexander Back jubler højt, mens Mustafa Simsir er mere afdæmpet. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Drama da Køge Nord slog Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Drama da Køge Nord slog Ishøj
Opdateret 09. oktober 2020 kl. 00:02
Sport DAGBLADET - 08. oktober 2020 kl. 23:21
Af Jeppe Lodberg

Politiet måtte rykke til assistance, da Køge Nord FC torsdag aften på eget kunstgræs slog Ishøj i fodboldens danmarksserie med 1-0.

Ikke fordi, at det var tyveri ved højlys dag - men derimod fordi hjemmeholdets Mohamed Mojab, der spillede i Ishøj i sidste sæson, på vej ud af banen fik sagt noget rigtigt dumt til de medrejsende tilskuere, hvoraf en ganske pæn flok indledte en veritabel menneskejagt på græsplænen mellem den indhegnede kunstgræsbane og omklædningsbarakkerne.

Tililende og mere besindige klubfolk fra begge klubber fik lagt en nogenlunde dæmper på gemytterne i det sorte aftenmørke, men for en sikkerheds skyld blev ordensmagten tilkaldt og et par patruljevogne sørgede for at få sendt de sidste tilskuere hjemad.

- Jeg sagde noget dumt. Det er jeg ked af, undskyldte Mohamed Mojab på en aften, hvor en anden tidligere Ishøj-spiller, Mustafa Simsir, scorede kampens eneste mål efter godt en times spil.

Og det efter en kamp, hvor Køge Nord i første halvleg brugte nærmest alle kræfter på at forsvare eget felt - og Ishøj til at angribe det, uden at skabe den helt åbne mulighed.

I anden halvleg - som Mojab og Simsir blev skiftet ind til - var værterne lidt flittigere gæster i og omkring gæsternes felt, og først henne omkring det sjette minuts overtid var Ishøj tæt på udligning efter klumpspil ovenpå et hjørnespark.

Her billeder fra kampen - den på banen. Foto: Jeppe Lodberg

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?