27. september 2021
Josef Moussa får lagt bolden hen over fødderne på Matias "Ep".  Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Josef Moussa får lagt bolden hen over fødderne på Matias "Ep". Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Dianalund-Roskilde KFUM 0-8

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Dianalund-Roskilde KFUM 0-8
Opdateret 05. august 2021 kl. 07:23
Sport DAGBLADET - 03. august 2021 kl. 21:56
Af Jeppe Lodberg

- Nu sørger du lige for, at I ikke har fundet fem tillægsminutter, lød det fra Dianalunds højre back Sebastian Hass ud til linjedommeren, da det nyoprykkede serie 2-hold tirsdag aften havde besøg fra 3. division og Roskilde KFUM i første runde af Sydbank Pokalen.

- Syv, jokede manden med flaget tilbage, og havde Hass haft kræfter til det dér i det 86. minut, så havde han nok smilet sødt.

Der blev kun lagt 20 sekunder til - trods i alt ni udskiftninger efter pausen - og som en anden Dianalund-spiller konstaterede, da han smed sig i kunstgræsset foran udskiftningsboksen:

- Vi var da godt med... i to minutter.

Det grinede holdkammeraterne så af - men den var god nok. Da først lige roskildenserne havde fundet sig til rette på banen, var der reelt tale om spil til et mål. Og selv om Dianalund-keeper Christian Hjerpsted stod et brag af en kamp og ville være blevet kåret til kampens fighter, hvis det var noget, man opererede med så tidligt i pokalturneringen, så måtte han ind og fiske kuglen ud af rusen otte gange.

Oliver Lassen scorede de to første mål for KFUM, Emil Ølvang det næste og inden pausen øgede Luka Dumic til fire og 5-0.

Oliver Lassen igen-igen, Frederik Winther og Josef Moussa - i stærk konkurrence med Ølvang om at være bedse markspiller - scorede efter pausen.

Her billeder fra kampen. Foto: Kenn Thomsen

Stemmer du til kommunalvalget i år?